Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kartičarski posao najveći problem novom čelniku Bank of America

Bank of America
29.12.2009.
u 08:33

Brian Moynihan, koji će sljedeći tjedan preuzeti mjesto predsjednika uprave banke, smatra da su razdijelili previše kartica klijentima, što je prevelik rizik za poslovanje.

Kad novi čelnik Bank of America Brian Moynihan preuzme poziciju sljedeći tjedan, jedan od prvih problema s kojima će se suočiti bit će mu posao banke s kreditnim karticama. Kartičarski je dio poslovanja, naime, najrizičniji, a naplata najteža.

S tim se problemom Brian Moynihan već borio i uglavnom je to bio razlog što je odstupio s mjesta direktora poslovanja s građanstvom i malim poduzećima na prijašnjem poslu. Tad je imao dovoljno vremena da utvrdi probleme u poslovanju s karticama i način na koji će promijeniti poslovanje.

- Sasvim sigurno smo razdijelili previše kartica klijentima - zaključio je Moynihan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije