Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vipnet

Ivan Gabrić glavni direktor za poslovne korisnike

Ivan Gabrić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
17.08.2018.
u 06:00

Izniman stručnjak i menadžer Ivan Gabrić od 20. kolovoza preuzima jednu o vodećih funkcija u Vipnetu i postaje član uprave

Ivan Gabrić, renomirani stručnjak od 20. kolovoza postaje novi član uprave Vipneta te glavni direktor za segment poslovnih korisnika, priopćili su iz Vipneta. Ili točnije, budući Vipnet ima drugačiju organizacijsku strukturu te nakon čelnog čovjeka ima takozvani leadership tim, Ivan Gabrić, novi je član tima zaduženog za vođenje kompanije, pojasnili su iz Vipneta.

Ivan Gabrić karijeru je izgradio u kompanijama kao što su Infosistem, IBM Hrvatska i Hewlett-Packard Adriatic Region gdje je u samo nekoliko godina postigao vrhunske rezultate u segmentima za poslovne korisnike i partnere i u području razvoja poslovnih IT rješenja.

Dugo godina bio je predsjednik uprave Combisa, predvodio je razvoj te kompanije i doveo je na poziciju najjače ICT kompanije u zemlji te kao jednu od top tri sistem integratora u regiji.

– U eri digitalne transformacije, u kojoj ICT i telekomunikacijski sektor prolaze kroz ogromne promjene, ne mogu zamisliti uzbudljivije okruženje za rad. Uvjeren sam u daljnji rast Vipneta kao ključnog igrača u pružanju telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima te mi je izuzetno drago što ću im se pridružiti – prokomentirao je Ivan Gabrić, svoju odluku da se pridruži Vipnetu.

– Uvjeren sam kako će Ivanovo iskustvo i stručnost pridonijeti jačanju Vipnetove pozicije kao idealnog partnera u digitalizaciji poslovanja – izjavio je Jiri Dvorjančanský, prvi čovjek Vipneta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije