Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Vip mijenja ime: Do kraja godine postaje A1

Prije devetnaest godina Vipnet je ušao na hrvatsko telekomunikacijsko tržište i pokrenuo tržišno natjecanje, istaknuo je Jiří Dvorjančanský.
14. lipnja 2018. u 14:12 12 komentara 8342 prikaza
Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta, i Alejandro Plater, predsjednik Uprave A1 Telekom Austria Grupe
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Vipnet, telekom koji već 19 godina djeluje na domaćem tržištu, mijenja ime. Zvat će se A1, danas je to i službeno potvrđeno. Promjena imena u A1 već se dogodila u Sloveniji, a namjera vlasnika A1 Telekom Austrija Grupe odnosno America Movila jest da A1 postane ime branda u cijeloj Europi ne bi li postao prepoznatljiv svim EU korisnicima. Do kraja ove godine Vip brend će zamijeniti A1 brend, a Vipnet d.o.o. postat će A1 Hrvatska d.o.o., priopćili su iz Vipneta.

Predsjednik uprave Vipneta Jiriji Dvorjancansky Pozitivni trendovi Vipnetu prihodi rasli 2,4%, EBITDA 15,8%

Uvođenje brenda A1 na sva tržišta A1 Telekom Austria Grupe ne samo da će osnažiti njezinu poziciju na europskom telekomunikacijskom tržištu, nego će i omogućiti svim A1 korisnicima na svim A1 tržištima dosljedno i jedinstveno iskustvo brenda, objašnjavanju u Vipnetu. Unatoč promjeni naziva, sva ranije stečena prava i obveze korisnika, poslovnih partnera, klijenata ili dobavljača ostat će nepromijenjena i valjana, bez potrebe za izmjenama sklopljenih ugovora. Tako korisnici neće imati potrebe za zamjenom SIM kartica, brojeva, modema ili bilo kakve opreme, a sve usluge i dogovoreni procesi funkcionirat će kao i do sada. Tomato brend neće se mijenjati i u sadašnjoj formi i nastavlja djelovati na tržištu. B.net bit će dostupan u okviru A1 ponude proizvoda i usluga, a Vip Metronet Business Solutions postat će A1 Business Solutions.

A1 logo | Autor :

– Prije devetnaest godina Vipnet je ušao na hrvatsko telekomunikacijsko tržište i pokrenuo tržišno natjecanje. Od tada pa sve do danas kompanija je prva na hrvatskom tržištu predstavila inovativne proizvode i usluge kao što su prva prepaid usluga, multimedijske poruke (MMS), videopozivi, usluga SMS plaćanja parkiranja vip.sms pa sve do 3G i 4G mreže. U manje od dva desetljeća Vipnet se iz mobilnog operatora transformirao u potpuno konvergentnoga tržišnog igrača koji nudi mobilne, fiksne, TV i ICT proizvode i usluge. Danas Vipnet više ne može biti samo telekomunikacijska tvrtka ili mrežni operator. Prilagodbom digitalnoj evoluciji koja se zbiva oko nas i sami se mijenjamo i postajemo digitalna tvrtka. S brendom A1 želimo i dalje biti pouzdan partner našim korisnicima te istodobno osnažiti njihove digitalne živote. U suradnji s našim korisnicima, osmišljavat ćemo nova pametna rješenja zbog kojih će oni moći uživati u digitalnom dobu – istaknuo je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.

 

vipnet Biznis Prihodi Vipneta porasli na 103 milijuna eura, rast od 2,4 posto Vipnet SLJEDEĆA GENERACIJA Vipnet predvodi primjenu 5G mreže 17.02.2015., Zagreb - Predsjednik uprave Vipneta Jiriji Dvorjancansky na konferenciji za medije. Godišnji rezultati poslovanja Vipnetu rasli prihodi, broj korisnika i mjesečna potrošnja korisnika
Snaga propolisa kod virusnih oboljenja
PROMO
Snaga propolisa kod virusnih oboljenja
A1 Hrvatska
#OSTAJEMDOMA
Novi načini plaćanja: Što sve možete obaviti bez da napuštate svoj dom
  • cvikcange:

    Ali za Bnet nisu mogli platiti HTV2 HD. Sirotinja pa nemaju

  • jurraa:

    jos malo da mi istekne ugovor s vama, pa se onda zovite i dozivajte, bas me briga...upropastili ste Bnet..katastrofa.