Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugovor

Ingri dva posla u Makedoniji vrijedna 4,1 milijun eura

igor oppenheim
Renato Branđolica
20.07.2010.
u 12:43

U Skopju će Ingra izvoditi radove na Psihijatrijskoj bolnici Bardovci, ali i na Kliničkoj bolnici Tetovo te Općoj bolnici Gostivar.

Ingra je u Makedoniji sklopila dva ugovora vrijedna 4,1 milijun eura, priopćili su iz te kompanije. Riječ je o građevinskim radovima na Psihijatrijskoj bolnici Bardovci u Skopju vrijednim 2,57 milijuna eura te o ugovor za radove na Kliničkoj bolnici Tetovo i Općoj bolnici Gostivar ukupne vrijednost 1,53 milijuna eura.

U Ingri kažu kako je sklapanje tih ugovora rezultat njihove prisutnosti na makedonskom tržištu. Osim na tržištima srednjeg Istoka i sjeverne Afrike Ingra svoju priliku, jer su u Hrvatskoj zbog krize investicije gotovo zaustavljene, vidi i na tržištima regije.

Ključne riječi

Komentara 1

SM
SMITSMIT
13:12 20.07.2010.

TOLIKU VRIJEDNOST U URAMA IMA odbjegli pizdun Sanader... U INGRI radi i Mesić... tu nešto smrdi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije