Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh u inozemstvu

INGRA u Alžiru ugovorila posao vrijedan 16,5 milijuna kuna

Igor Oppenheim
Tatjana Tadić/PD/PIXSELL
16.06.2015.
u 11:21

INGRA je u 40 godina kontinuiranog poslovanja u Alžiru realizirala investicijske projekte u vrijednosti većoj od 700 milijuna eura,

INGRA i alžirska državna tvrtka Cosider zaključile su novi Ugovor o projektiranju, isporuci i montaži te puštanju u rad hidromehaničke opreme na brani Seklafa u Alžiru vrijedan 16,5 milijuna kuna.

Ugovor je prošlog tjedna, tijekom boravka u Alžiru, potpisao predsjednik Uprave Igor Oppenheim. "INGRA, Cosider i Državna agencija za vodne resurse uspješno surađuju više od 20 godina, a trenutno u realizaciji imaju ugovore za brane Tagharist i L'Ouldjet Mellegue u visini od 46 milijuna kuna", izvijestili su iz INGRA-e.

INGRA je u 40 godina kontinuiranog poslovanja u Alžiru realizirala investicijske projekte u vrijednosti većoj od 700 milijuna eura, a vrijednost aktualnih i novougovorenih poslova iznosi 96 milijuna eura.

>>U Iraku je cijeli poslovni svijet, pa i Hrvati

>>Hrabar potez: Ingra postala jedini građevinac na Twitteru

Foto: Alcatel

Komentara 2

DU
Deleted user
11:42 16.06.2015.

A vidosevic? Koliki je njegov udio?

DO
doktor1
16:39 16.06.2015.

Pa taj posao je Oppenheim već barem dva puta prije 6 mjeseci predstavio kao dobijen. Drugo Igore ak je Ingra toliko uspješna gdje je novac??? Oppenheim, Jure Radić i Miličić iz Dalekovoda su najveći k.r.i.m.i.n..a.l.c.i hrv građevine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije