Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preuzimanje

Ingra skočila više od 20 posto, Đuro Đaković u minusu

'ingra.6'
Ingra
17.07.2012.
u 13:44

Dionica Ingre skočila je više od 20 posto, a Đure Đakovića pala oko 3,47 posto

Nakon vijesti da je Đuro Đaković obavijestio o namjeri preuzimanja Ingre, dionica potonje kompanije skočila je više od 20 posto, javlja Poslovni.hr. Prema podacima sa Zagrebačke burze oko podneva, Ingra je bilježila cijenu od 5,66 kuna, što predstavlja skok od 23,04 posto u odnosu na jučerašnju posljednju cijenu. Ingra je danas već dotakla i razinu od 5,87 kuna. Navedena dionica trenutačno je i najlikvidnija s gotovo milijun kuna prometa. S druge strane, Đuro Đaković je oko podneva pao 3,47 posto, na 69,50 kuna, uz promet iznad 550 tisuća kuna.

Zagrebačka burza jutros je obustavila trgovanje dionicama Đuro Đaković Holdinga i Ingre do 11.30 sati kako bi investitori imali dovoljno vremena da se upoznaju o namjeri te slavonsko-brodske kompanije da preuzme Ingru.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Ključne riječi

Komentara 6

RO
rotten
14:43 17.07.2012.

dinoćarstvo ispada još jedna od vrhunskih obmana zapada ....od ničega i nikoga do nečega i nekoga u tri poteza mišom i uz puno plasiranih (dez)informacija i čovjek postaje milijunaš dok obični radnici i dalje grcaju u dugovima... A u slučaju da taj "lanac sreće" pukne pa tu je uvjek država da pomogne posrnulim "kapitalistima" *** samo se sjetite krize banaka u SAD-u i tko je to na kraju sanirao....

UK
Ugo Kajvez
15:02 17.07.2012.

Možda ova kombinacija bude dobra, .. ingra ovog trenutka +26 posto, đuro +1 posto !! ....

DU
Deleted user
16:43 17.07.2012.

čačićevo iživljavanje koje prelazi u ludilo. ako nekad dođe kakva normalna ekipa na vlast, zbog ovoga mu trebaju konfiscirati svu privatnu imovinu i prebaciti je u ingrine dionice, a đuri đakoviću vratiti njihove novce. ovo je doista jedan od najkrminalnijihih poteza vlade dosad, državnim novcem idu spašavati privatne mešetare, i to u trenutku kad eu tjera na privatizaciju, a oni udaraju kontra eu i kontra zdravog razuma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije