Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

INA prva na listi TOP 5 Poslodavaca Partnera

INA je svrstana na vodeće mjesto TOP 5 Poslodavaca Partnera za 2020. godinu. Riječ je o probranom društvu tvrtki koje su u protekloj godini postigle najviše ocjene prilikom certifikacije njihovih procesa upravljanja ljudskim resursima.
16. listopada 2020. u 09:10 77 prikaza
INA prva na listi TOP 5 Poslodavaca Partnera
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Nakon provedenih analiza sustava upravljanja ljudskim resursima kompanija prema najboljim svjetskim praksama, koje provodi konzultantska kuća SELECTIO u okviru projekta Certifikat Poslodavac Partner, INA je ostvarila najveće ocjene te predvodi društvo najboljih TOP 5 Poslodavaca partnera za 2020. godinu.

Kompanija će s dobrim praksama nastaviti i dalje, usprkos godini prepunoj izazova zbog pandemije koronavirusa, jer želi pozitivno i motivacijsko radno okruženje za radnike, istaknula je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini te dodala: Fokusirani smo na dobrobit radnika, s naglaskom na usklađenje privatnog i poslovnog života, kao i na njihovu motivaciju za koju smatramo da je ključ uspjeha. Surađujemo s našim poslovnim jedinicama i radnicima te prema njihovim potrebama kreiramo rješenja koja struka prepoznaje i nagrađuje iz godine u godinu. Kroz platformu beneFIT osigurali smo niz pogodnosti koje doprinose zdravlju i dobrobiti. Naši fleksibilni oblici rada pomogli su nam u brzoj prilagodbi radu na daljinu u uvjetima pandemije, a i ranije su nam omogućavali privlačenje, zapošljavanje i zadržavanje talenata. Posjedujemo i tradiciju internog dijeljenja znanja među kolegama putem naše platforme INA Akademije. Od ovog sustavnog pristupa razmjene znanja iz raznih područja nismo odustali ni u pandemiji već smo je prebacili na virtualne kanale. Zadovoljstvo nam je što smo prepoznati kao vodeći poslodavac.”  

INA prva na listi TOP 5 Poslodavaca Partnera | Autor : Promo Foto: Promo

Iz SELECTIO-a poručuju kako već devet godina, koliko INA sudjeluje u projektu Certifikat Poslodavac Partner, prate njene kontinuirane napore da za sve svoje radnike osigura radna mjesta na kojima se mogu profesionalno razvijati i osjećati motivirano, sigurno i zadovoljno. „U kompleksnom sustavu kao što je INA, osiguravanje visoke razine kvalitete upravljanja radnicima na svim organizacijskim razinama izrazito je složen i zahtjevan proces, što ovom uspjehu zasigurno daje još jednu dodatnu težinu. Izrazito nam je drago što Inu vidimo među TOP 5 Poslodavcima Partnerima već drugu godinu zaredom. Naše iskrene čestitke!“, poručila je Martina Kessler, Voditeljica organizacijskog razvoja.

INA se lani na istoj listi našla među tri najbolja Poslodavca Partnera, a ovogodišnje prvo mjesto je potvrda nastavka kvalitetnog rada u području upravljanja ljudskim resursima.

PBZ CROATIA OSIGURANJE
NIKA ISTRAŽUJE
Jesu li uplate u obvezni mirovinski fond moja imovina?