Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S POGLEDOM NA KVARNER

Hilton najavio novi hotel na hrvatskoj obali

Hilton Costabella Beach Resort & Spa
26.04.2019.
u 14:32

Izgradnja novog hotela smještenog između Opatije i Rijeke već je započela, a resort će imati 132 sobe i 66 apartmana.

Hilton (NYSE:HLT) je najavio planove za otvaranje novog resort hotela na jadranskoj obali potpisavši ugovor s tvrtkom JTH Costabella d.o.o. o upravljanju imovinom. Hilton Costabella Beach Resort & Spa, u vlasništvu JTH Costabella d.o.o., bit će smješten na sjevernom Jadranu, između Opatije i Rijeke.

Smješten između poznate turističke destinacije Opatije i Rijeke, resort se nalazi u području koje je nadaleko poznato po povijesnom šarmu, a posebno je popularno među njemačkim i austrijskim turistima, koji čine 25% ukupnih turističkih dolazaka u Hrvatsku.

„Turizam u Hrvatskoj doživljava snažan uzlazni trend. Prema posljednjim statističkim pokazateljima, Hrvatska je prošle godine ostvarila više od 18 milijuna dolazaka što je porast od 7% u usporedbi s 2017. godinom. Predviđa se da će se trend nastaviti kako turisti otkrivaju Rijeku, koja je proglašena Europskom prijestolnicom kulture 2020.“, izjavio je Patrick Fitzgibbon, viši potpredsjednik za razvoj u regiji EMEA, Hilton te naglasio „Hilton Costabella Beach Resort and Spa bit će jedan od najvećih razvojnih projekata u regiji te predstavlja izvrstan dodatak brendu Hilton Hotels & Resorts u Europi.“

Jaroslav Tresnak, suvlasnik tvrtke JTH Costabella d.o.o. izjavio je: „Uzbuđeni smo što ulazimo u naše prvo partnerstvo s Hiltonom, proširujući ponudu hotela u Hrvatskoj te se radujemo dolasku prvih gostiju.“

Izgradnja je već započela, a resort će imati 132 sobe i 66 apartmana, svi će imati balkone ili terase te pogled na Kvarnerski zaljev. Također, gosti će imati pristup privatnoj pješčanoj plaži kao i bogatom wellness sadržaju koji uključuje dva bazena, veliki spa, sportske sadržaje i fitness centar. Nadalje, resort će u ponudi imati šest restorana, beach bar te restoran na krovu, koji će gostima omogućiti uživanje u prekrasnom pogledu na more.

Globalno, Hilton ima više od 200 odmarališta u najtraženijim svjetskim destinacijama. U Europi će se Hilton Costabella Beach Resort & Spa pridružiti više od desetak odmarališta u zemljama kao što su Švicarska, Austrija, Malta, Francuska, Italija, Poljska i Španjolska.

Hilton Costabella Beach Resort & Spa bit će smješten u Opatijskoj ulici u Rijeci.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
22:19 28.04.2019.

Superkomforno,luksuzno i skupocjeno ali osobno preferiram kontakt s prirodom i full doživljaj mora od mirisa do boja i ograničenog komfora, i moj pes se slaže......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije