Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PROMJENA

Ovako izgleda slavni dubrovački hotel nakon obnove

Hotel Bellevue Dubrovnik 2019
26.04.2019.
u 11:58

Uklesan visoko u stijenu zaljeva Miramare, boutique hotel Bellevue predstavlja jedinstven spoj diskretnog luksuza i oaze mira u Dubrovniku.

Dubrovački Hotel Bellevue danas je otvorio vrata nakon višemjesečne obnove, a u hotel su jutros stigli prvi gosti.

Pogledajte galeriju obnovljenog Hotela Bellevue

Hotel Bellevue Dubrovnik 2019
1/9

U potpunu rekonstrukciju soba i apartmana tvrtka Jadranski luksuzni hoteli uložila je nešto više od 400 tisuća kuna po sobi, što predstavlja prvu značajniju investiciju u Hotel Bellevue od njegova otvaranja 2006. godine.

Investicijom koja je uključila temeljite izmjene na svim smještajnim kapacitetima i dijelu interijera hotela, kreiran je boutique hotel s predivnim panoramskim pogledom na more. Uklesan visoko u stijenu zaljeva Miramare, boutique hotel Bellevue predstavlja jedinstven spoj diskretnog luksuza i oaze mira u Dubrovniku.

Dizajnerski osvježen i potpuno renoviran, Hotel Bellevue Dubrovnik raspolaže s 91 elegantnom smještajnom jedinicom; uključujući 115 soba i 14 luksuznih apartmana s predsjedničkim apartmanom Lovor. Za projekt je angažiran portugalski dizajn studio Tereza Prego, specijaliziran za dizajn interijera ekskluzivnih hotela i rezidencija.

Hotel je potpuno preoblikovan kako bi uhvatio vedrinu mediteranskog ugođaja, odražavajući prirodne boje okolnog krajolika kroz sofisticirani dizajn, suvremeni stil i neobičan, moderan duh. Redizajnom je potpuno preuređen i prostor recepcije te prostor Spice Lounge bara i restorana Vapor s pripadajućim terasama, odakle se pruža pogled na zaljev.

Novost u gastronomskoj ponudi, osim postojećih restorana Vapor i Nevera, jest The Wine bar, koji se savršeno uklopio u elegantan i luksuzan ambijent hotela.

The Wine bar, uz pažljivo biranu vinsku kartu s bogatim izborom više od 180 vrhunskih vina i šampanjaca, uključujući osim domaćih, raritetna izdanja i vina iz cijelog svijeta, nudit će i „Wine Flight“ – degustacijsko iskustvo koje spaja tri vrste najistaknutijih hrvatskih vina s posebno odabranim domaćim specijalitetima.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
16:14 26.04.2019.

Zaljev Miramare? Prvi put čujem za to ime...uvala se među Dubrovčanima zove drukčije,ali neću napisati...Neka se malo novinar pomuči..To se zove istraživačko novinarstvo,a ne prepisivačko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije