Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

HEP: Ne nudimo ugovore o opskrbi obilaskom domova kupaca

hrvatska elektroprivreda,hep
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
23.12.2013.
u 15:14

HEP je reagirao na slučajeve osoba koje se predstavljaju kao zaposlenici HEP-a, traže uvid u račune za električnu energiju, mogućnost pristupa brojilu i očitanje brojila, te potom nude potpisivanje ugovora za opskrbu električnom energijom s drugim opskrbljivačem

HEP ne angažira prodajne terenske predstavnike i ne upućuje svoje zaposlenike u domove kupaca radi ponude ugovora o opskrbi električnom energijom ili bilo kakvih drugih ugovora za kupce kategorije kućanstva – reagirali su danas iz HEP-a na slučajeve osoba koje se predstavljaju kao zaposlenici HEP-a, traže uvid u račune za električnu energiju, mogućnost pristupa brojilu i očitanje brojila, te potom nude potpisivanje ugovora za opskrbu električnom energijom s drugim opskrbljivačem.

U HEP su tijekom proteklih nekoliko tjedana također stigle informacije da su prodajni predstavnici drugih tržišnih opskrbljivača, u više navrata koristili medijsku vidljivost kampanje HEP Opskrbe d.o.o. za novu ponudu kupcima – Hepi, a u promociji vlastite ponude za kućanstvo kako bi privoljeli kupca na promjenu opskrbljivača i sklapanje ugovora o opskrbi.

"Kupci koji nastavljaju koristiti javnu uslugu opskrbe kao univerzalnu uslugu opskrbe kod HEP Operatora distribucijskog sustava d.o.o. (HEP ODS), ne moraju sklapati nove ugovore o opskrbi. Kupci koji žele izabrati Hepi, ugovor s HEP Opskrbom mogu sklopiti isključivo online, putem internetske stranice hepi.hep.hr ili putem besplatnog telefona korisničkog centra 08005255. Ugovori se ne mogu sklopiti u područnim jedinicama HEP ODS-a (elektrama)", poručili su iz HEP-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije