Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj monopola

GEN-I: I dalje ćemo nuditi najjeftiniju struju

dr. sc. Robert Golob, predsjednik Uprave skupine GEN-I.jpg (1)
GEN-I
09.07.2013.
u 10:09

GEN-I poručuje kako će njihove cijene i nakon mogućeg sniženja cijena HEP-a ostati niže

Nakon jučerašnjeg zahtjeva za smanjenje cijena električne energije koji je HEP uputio HERI oglasio se i slovenski GEN-I tvrdeći kako će čak i u slučaju prihvaćanja zahtjeva ostati najjeftiniji opsrkbljivač električnom energijom.

Poručuju kako su njihove cijene trenutačno 12,5 posto niže od one koju sada nudi HEP te će i dalje, nakon mogućeg sniženja cijena HEP-a, ostati niže.

"Potez HEP-a nije nas iznenadio i raduje nas jer iz prakse drugih država u EU znamo da dosadašnji monopolisti pri pojavi konkurencije nalaze unutrašnje rezerve i prostor za snižavanje cijene. Koliko znam, ovo je prvo snižavanje cijena električne energije za kućanstva u Hrvatskoj u ovom tisućljeću. Povrh svega, potez HEP-a potvrda je naših izjava koje smo dali pri ulasku na hrvatsko tržište, a koje su govorile o tome da su cijene električne energije za kućanstva previsoke", izjavio je dr. Robert Golob, predsjednik Uprave tvrtke GEN-I.

Do danas se za ponudu tvrtke GEN-I u Hrvatskoj odlučilo više od 4000 potrošača. Planovi tvrtke GEN-I za hrvatsko tržište su opskrbljivati 20.000 potrošača do kraja ove godine, 50.000 potrošača već sljedeće godine, a za tri godine pridobiti 17 posto tržišnog udjela.

>>HEP podnio zahtjev za smanjenje cijena, struja jeftinija 7 posto?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije