Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESTIŽNO PRIZNANJE

Fortenova grupa, Jamnica, Konzum, PIK Vrbovec i mStart dobitnici Certifikata Poslodavac Partner

Jastrebarsko: Prezentacija poslovanja i budućih planova Fortenova grupe u tvornici Jana
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
08.03.2022.
u 13:47

U analizi HR-a koja je provedena na svim razinama organizacija, Fortenova grupa i operativne kompanije ostvarile su odlične rezultate

Fortenova grupa i njezine operativne kompanije Jamnica, Konzum, PIK Vrbovec i mStart dobitnice su Certifikata Poslodavac Partner (CPP) koje dodjeljuje Selectio Grupa, priopćili su iz Fortenove. U analizi HR-a koja je provedena na svim razinama organizacija, Fortenova grupa i operativne kompanije ostvarile su odlične rezultate, a certifikat potvrđuje najvišu kvalitetu upravljanja u pet ključnih područja ljudskih resursa - strategiji, regrutiranju i selekciji, upravljanju učinkom, usavršavanju i razvoju te odnosu prema zaposlenicima.

– Nije bez razloga naša strategija ljudskih potencijala snažna podrška svim važnim procesima u Fortenova grupi. Sve ono što mi interno radimo odražava se i na naše okruženje, a budući da je Fortenova grupa poslodavac koji u cijeloj regiji zapošljava oko 50.000 ljudi, onda u velikoj mjeri mi određujemo i kako ta regija funkcionira. To podrazumijeva i odjek koji ima naš odnos prema zaposlenima u cijeloj Grupi, a koji se temelji na izgradnji poželjne i stimulativne radne sredine u kojoj će naši kolege biti zadovoljni i motivirani. Kroz takav pristup mi kao kompanija širimo sigurnost i optimizam i zapravo indirektno utječemo na zaustavljanje negativnih demografskih i migracijskih trendova s kojima smo suočeni – rekao je Fabris Peruško, član Upravnog odbora i glavni izvršni direktor Fortenova grupe prilikom svečane dodjele Certifikata poslodavac partner.

U 2020. Fortenova grupa je dobila i priznanje Izvrsnost u izazovima čime je dokazala vrhunsko upravljanje promjenama uzrokovanima COVID-19 pandemijom, a uspješnim završetkom procesa certificiranja Fortenova grupa d.d. i njezine operativne kompanije ulaze u društvo više od 100 hrvatskih kompanija koje koriste metodologiju certifikata Poslodavac Partner kako bi mjerile uspješnost u upravljanju ljudskim potencijalima te kako bi razvile i unaprijedile HR prakse, kazali su iz Fortenove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije