Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni rezultati

Erste grupa ostvarila neto dobit od 903,4 milijuna eura

erste
Pixsell
26.02.2010.
u 12:16

U banci kažu kako je to najviša dosad ostvarena operativna dobit u povijesti Erste groupe, na što su najviše utjecali veći neto prihodi od kamata i bolji rezultat od trgovanja, kao i smanjenje operativnih troškova.

Operativna dobit Erste grupe u 2009. godini porasla je na 3,77 milijuna eura, što je 25,8 posto više nego godinu prije. 

U banci kažu kako je to najviša dosad ostvarena operativna dobit u povijesti Erste grupe, na što su najviše utjecali veći neto prihodi od kamata i bolji rezultat od trgovanja, kao i smanjenje operativnih troškova.

Neto dobit Erste grupe dosegnula je 903,4 milijuna eura, što je porast od 5,1 posto, dok je zarada po dionici u 2009. godini iznosila 2,57 eura.

Ključne riječi

Komentara 3

TC
tomo crni
13:01 26.02.2010.

zasigurno ce te novce uloziti u hrvatskoj, he heehe! ajde jaco jos malo pomozi bankama da prodaju ove stanove koje imaju i to na kredit pa im je onda zarada jos povecana. strasno!

LU
luena
13:06 26.02.2010.

Zalosno da strane Banke nasim politicarima ,pokazivat moraju kako se zaradjuje...Bravo smetalice nneznalice i rusaci Hrvatske....nikad da se opametite...Nase banke ste prodali,a stranci zaradjuju na nas racun...samo nastavite tako,lako je Hrvatsku i ekonomiju unistit sa ovakvim politicarima na vlasti.

OB
-obrisani-
12:51 26.02.2010.

Oho! Što ova tvrtka proizvodi? Sigurno elektro automobile. Uložili u razvoj, skupili inženjere, zaposlili radnike i prodali proizvod? Nije? Nego? Bili posrednici u posuđivanju novca? I još se kockali usput tuđim novcem.. Koja smo mi stoka od civilizacije!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije