Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Edukacija u PBZ-u – naglasak na prodaji

pbz-txt.jpg
import
21.07.2008.
u 20:46

U PBZ-u pružaju se široke mogućnosti profesionalnog razvoja unutar banke i izvan nje. Edukativne aktivnosti kreću se od usavršavanja i unaprjeđivanja temeljnih poslovnih vještina i temeljnih bankarskih znanja i vještina, do stjecanja visoko specijalističkih znanja u području bankarstva i financija, te programa namijenjenih razvoju menadžerskih kompetencija za sve menadžerske razine – od mladih potencijala do visokog menadžmenta.

Od standardnih internih programa najzastupljeniji su upravo oni usmjereni na stjecanje odgovarajućih komunikacijskih i prodajnih vještina. Takve standardne programe kontinuirano prema potrebi provodi desetak internih trenera banke. Središnje mjesto u sustavu edukacije banke zauzima korporativno učilište – PBZ poslovna škola, s ciljem kontinuiranog unaprjeđivanja kvalitete menadžmenta i osiguravanja menadžerske sukcesije.

PBZ poslovna škola kroz svoj trogodišnji program uz kvalitetnu menadžersku edukaciju pruža i mogućnost boljeg upoznavanja i razumijevanja kompleksnog poslovnog sustava banke i razvoja timske suradnje sa širokim krugom kolega kroz tzv. networking. Početkom 2008. u PBZ poslovnu školu upisala se druga generacija polaznika, pa ovo korporativno učilište trenutačno pohađa 420 zaposlenika Privredne banke Zagreb.

U programima poslovne škole posebna se pažnja pridaje i temama vezanim za upravljanje prodajom, pa jedan program i nosi naziv “Program prodajnog menadžmenta”. Osim internih programa, visok je udio zaposlenika koji uz financijsku potporu banke pohađaju programe poslovnog upravljanja (MBA) te specijalističke i znanstvene studije na domaćim i inozemnim sveučilištima i prestižnim poslovnim školama.

Posebno mjesto zauzimaju specijalistički bankarski programi koji se u obliku posebnih projekata edukacije ostvaruju unutar (vlasničke) grupe Intesa Sanpaolo i dodatno pridonose profiliranju naših zaposlenika u bankarske eksperte na internacionalnoj razini.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije