Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Dođite na Sajam EU fondova u Zaprešić

Posjetite „Sajam EU fondova“ 8. srpnja od 10 do 14 sati u Zaprešiću i saznajte informacije o mogućnostima financiranja iz EU fondova
28. lipnja 2018. u 12:27 0 komentara 1398 prikaza
„Sajam EU fondova“

„Sajam EU fondova“ održat će se u nedjelju 8. srpnja, od 10 do 14 sati na Trgu Ivana Pavla II. u Zaprešiću, u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom „Regionalni dana EU fondova“ koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Na Sajmu će svi zainteresirani pojedinci imati priliku upoznati poduzetnike od kojih će moći čuti na koji način su realizirali projekte i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova. U sklopu izložbenog prostora, sudionici će također imati priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade.

Događanje „Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem sajmova, interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, posjetitelji uz korisne savjete ujedno imaju priliku razmijeniti iskustva i povezati se s drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata, a s krajnjim ciljem poticanja konkurentnosti, stvaranja novih radnih mjesta, smanjenja nejednakosti i jačanja regionalnoga razvoja te unaprjeđenja kvalitete života građana na svim područjima Republike Hrvatske.

Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.