Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLO 3000 LJUDI

Direktor Podravke obećao nove tvornice i zaplesao s umirovljenicima

Tradicionalna godišnja zabava Podravke
Foto: Robert Mihaljević
1/16
27.09.2019.
u 15:53

Uprava Podravke ove je godine umirovljenicima priredila i malo iznenađenje: Doveli su Vladu Kalembera

Oko 3000 umirovljenika i zaposlenika Podravke okupilo se u petak na tradicionalnoj godišnjoj zabavi koju im priređuje koprivnička kompanija.

Pod golemim šatorom kod Podravkinih tvornica u industrijskoj zoni uz pjesmu i ples družili su se do večernjih sati.

Uprava Podravke ove im je godine priredila i malo iznenađenje: zabavljao ih Vlado Kalember sa Srebrnim krilima. Na uvodne taktove njegova nekadašnjeg megahita ‘Nek živi ljubav’ zapljeskalo je svih tri tisuće parova ruku.

“Kažu mi da više ne postoji niti jedna kompanija u Hrvatskoj koja organizira ovakvo okupljanje svojih umirovljenika, jubilaraca i drugih zaposlenika. Upravo to je najveća vrijednost Podravke.

Vidite ovdje novu tvornicu Belupa koju smo otvorili, a uskoro krećemo i s gradnjom novih tvornica prehrambenih proizvoda. Ono što me posebno veseli je to što je respekt i autoritet Podravke diljem svijeta svakim danom sve veći. Postižemo sve bolje rezultate.

Svake godine ćemo ponavljati ovakve susrete. Dapače, ove godine smo u većem šatoru i ljepšem prostoru, a svaki put pripremit ćemo vam poneko iznenađenje, kao što smo vam danas doveli Vladu Kalembera. U skladu s pjesmom, dakle, nek živi ljubav, nek živi Podravka”, poručio je podravkašima predsjednik Uprave kompanije Marin Pucar i zaradio veliki pljesak okupljenih.

Na tradicionalno druženje pod šatorom, kao su naveli u Podravki, ove je godine pozvano točno 3013 umirovljenika, bivših zaposlenika Podravke i Belupa te 290 jubilaraca s 30, 35 i 40 godina radnog staža.

 

Komentara 2

HH
Hrvoje Hrk !!
16:44 27.09.2019.

Bravo !! Napokon nekih dobrih vijesti

PR
prajdali100
16:46 27.09.2019.

Tako je,samo naprijed.Svaka investicija je zlata vrijedna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije