Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESTIŽNO PRIZNANJE

Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a dobitnik nagrade CEO Today Europe Awards 2021

PBZ
24.08.2021.
u 10:19

CEO Today okuplja izvanredan izbor tvrtki koji pomiču granice u poslovanju i slavi glavne izvršne direktore koji taj napredak čine mogućim

Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb (PBZ), članice Intesa Sanpaolo Grupe, dobitnik je prestižne nagrade CEO Today Magazine Europe Awards 2021 u Hrvatskoj za izuzetan doprinos u predstavljanju Privredne banke Zagreb. Iz godine u godinu nagrade CEO Today Europe Awards odaju priznanje europskim glavnim izvršnim direktorima, poduzetnicima i čelnici tvrtki koji su svoje tvrtke podigli na nove visine u posljednjih 12 mjeseci.

Predan priznavanju istinske izvrsnosti i inovativnog razmišljanja, CEO Today Europe Awards imaju za cilj pružiti platformu koja nadahnjuje čelnike sutrašnjice. CEO Today okuplja izvanredan izbor tvrtki koji pomiču granice u poslovanju i slavi glavne izvršne direktore koji taj napredak čine mogućim. Dobitnici ovog prestižnog priznanja dolaze iz različitih sektora i industrija diljem Europe.

 „Ponosan sam na ovu posebno vrijednu nagradu, koja ponovo potvrđuje ne samo poslovni uspjeh cijelog tima PBZ grupe i kontinuirano postizanje visokih financijskih rezultate već i naš izniman doprinos zajednici u segmentu društveno odgovornog poslovanja. PBZ je dugi niz godina vodeći donator u zemlji, a što je dodatno potvrdio i u ovim izazovnim vremenima pandemije te prednjači među svim financijskim institucijama i u pogledu donacija zdravstvenim ustanovama i za sanaciju posljedica razornih potresa koji su pogodili našu zemlju. Uz navedeno, za istaknuti je i jedinstveni humanitarni projekt u zemlji PBZ grupe "Činim dobro svaki dan", kojim se već više od 10 godina pomaže lokalnoj zajednici i odgovara na aktualne potrebe društva. Ovo je nagrada ne samo meni već i cijelom menadžmentu PBZ grupe koji primjenjuje najviše profesionalne standarde poslovanja uz vrlo visoku razinu tehnološke inovativnosti“, izjavio je Lucić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije