Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Datacrossu prihodi rasli 18%, ujesen kreću investicije

Datacrossu prihodi rasli 18%, ujesen kreću investicije

Datacross
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
05.08.2017.
u 07:00

Podatkovni centar u Jastrebarskom u prvom polugodištu ove godine nastavio je rast

Tvrtka Datacross lani je ostvarila 18-postotni porast prihoda. Također, prvo polugodište ove godine povećali su prihode za dodatnih 12 posto u odnosu na isto razdoblje 2016. Očekuju da će do kraja godine rast iznositi više od 25 posto, stoji u priopćenju Datacrossa.

Većina klijenata Datacrossa su veliki i srednji korisnici poput IT i telekomunikacijskih tvrtki, tvrtki iz financijske industrije te državne institucije, no usluge sve više pružaju i malim korisnicima. Zbog povećane potražnje za uslugama pohrane podataka u Datacrossu, ujesen, planiraju investirati u povećanje kapaciteta podatkovnog centra u Jastrebarskom, stoji u priopćenju.

– Zadovoljni smo kontinuiranim rastom tvrtke, a posebice što, u to ime i zapošljavamo sve više mladih stručnjaka – izjavio je Krešo Troha, predsjednik uprave podatkovnog centra Datacross.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije