Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se kupac

Crobenz može kupiti samo tvrtka sa stručnim znanjem

crobenz
Goran Jakuš/Pixsell
17.05.2010.
u 16:03

Nakon što je Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja zabranila MOL-u, većinskom vlasniku Ine, prodaju Crobenza Croatian Petrol Stationsu, objavljen je novi natječaj.

Nakon što je Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja zabranila MOL-u, većinskom vlasniku Ine, prodaju Crobenza Croatian Petrol Stationsu (jer je to tvrtka bez ijednog zaposlenog i ne bavi se trgovinom nafte), jučer je objavljen novi natječaj. Budući da je AZTN imenovao povjerenika, tj. odvjetnički ured Budak-Pavičić, čiji je zadatak prodati Crobenz, taj je ured objavio uvjete prodaje maloprodaje i veleprodaje te Inine tvrtke kćeri.

Onaj tko želi kupiti Crobenz mora posjedovati stručno znanje za održavanje postojeće djelatnosti te ne smije biti značajno kapitalno ili personalno povezan s Inom ili MOL-om ili njihovim povezanim društvima. Natječaj je otvoren do 25. svibnja. Olgica Spevec bila je izjavila za Večernji list kako je motiv prodaje Crobenza Croatian Petrol Stationsu vodio uništenju te tvrtke te kako AZTN nije uspio provjeriti je li Croatian Petrol Stations možda povezan s MOL-om s obzirom na to da je ta tvrtka registrirana na Cipru.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:43 17.05.2010.

pa kaj ste vi normalni, ilji ste stvarno si nori pak dajte si procitajte kaj tu pise, zabranili prodaju MOL-u \"kompaniju\" ili INA \"kcer\", BEZ IJEDNOG ZAPOSLENOG, i ne bavis e naftom, pas mater kaj je sad to, prodaju kompaniju koja nema ni jendog zaposlenog, hey mugaci, hey mugaci, hey mugaci.

AK
akobogda
17:36 17.05.2010.

A gdje je tu tržišno natjecanje?

ZD
Zdravek
13:02 18.05.2010.

17.05.2010. u 17:43h laketaho99 je napisao/la: ne prodaju kompaniju koja nema ni jednog zaposlenog, nego prodaju Crobenz, a htjela ga je kupit tvrta Croatian Petrol Stations, koja nema ni jednog zaposlenog po meni mozda taj dio da nemaju ni jednognog zaposlenog ni nebi bio problem, ako sa tvrtkom preuzimaju i sve radnike Crobenza, ali je svakako problem kaj tvrtka uopce nije registrirana kod nas i od kud tvrtki kapitalza kupnju ako u njoj niko ne radi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije