Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje poslovanja

Combis ulazi na tržište poslovnih LCD displeja

Philips Cinema 21:9
15.06.2010.
u 10:18

Public signage rješenja osiguravaju prenošenje željenih multimedijskih poruka javnosti putem instaliranih LCD displeja na javnim mjestima.

Tvrtka Combis, inače u vlasništvu T-HT-a,  potpisala je partnerski ugovor s tvrtkom MMD – Monitors & Displays, eksluzivnim svjetskim distributerom Philips LCD displeja, i na taj način postala direktni partner za prezentacijske medije marke Philips, objavljeno je iz Combisa. Poručuju kako na taj način šire svoju paletu proizvoda na području rješenja za javne multimedijske prezentacijske sustave (public signage).

Public signage rješenja osiguravaju prenošenje željenih multimedijskih poruka javnosti putem instaliranih LCD displeja na javnim mjestima, primjerice bankama, trgovačkim lancima, benzinskim postajama, kolodvorima, aerodromima te kod svih poslovnih subjekata koji imaju potrebu za digitalnim oglašavanjem u svojim prostorima.

-Drago nam je što smo ostvarili suradnju s tvrtkom MMD budući da Philips kvalitetom uređaja spada u sâm vrh ponude velikih LCD displeja, a dodanu vrijednost pronalazimo u mogućnosti integracije s DMS (Digital Media Singage) tehnologijom koja osigurava trenutačno upravljanje sadržajem na displejima s jednog središnjeg mjesta, rekao je Nikša Petrušić, direktor Sektora IT infrastrukture iz Combisa.

S druge strane, Krešo Jurak, sales manager tvrtke MMD – Monitors & Displays za Adriatic regiju, izjavio je kako je tvrtka MMD prepoznala Combis kao najvećeg hrvatskog sistem integratora te kao pouzdanog i perspektivnog partnera za ovaj segment tržišta.

Ključne riječi

Komentara 1

OR
ordinaryhandsome
14:38 15.06.2010.

Ne znam kak se vama ovo čini, al ovakav način EPP-a na javnim mjestima treba biti zabranjen zakonom. Ništa pokretno ni zvučno inače će to netko sve porazbijat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije