Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularno kod žena

Coca Cola planira proizvesti svoje prvo alkoholno piće i to samo za jednu zemlju

Coca Cola
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
07.03.2018.
u 14:24

Direktor Coca Cole u Japanu rekao je da se radi o skromnom eksperimentu za određeni dio njihova tržišta

Coca Cola planira proizvesti alkoholno piće, prvi put u 131 godini kompanije i to, za sada, samo za japansko tržište. 

U Japanu su jako popularna aromatizirana gazirana pića s udjelom alkohola od 3 do 8 posto. Direktor Coca Cole u Japanu rekao je da se radi o skromnom eksperimentu za određeni dio njihova tržišta.

''Još nismo eksperimentirali u kategoriji pića s manjim postotkom alkohola, no ovo je primjer kako nastavljamo istraživati prilike izvan našeg osnovnog područja'', izjavio je Jorge Garduno, prenosi The Independent.

Coca Cola tako planira napraviti svoju verziju Chu-Hija, pića u limenci s nižim postotkom alkohola koje je jako popularno među ženama u Japanu. ''Radi se o piću u limenci koje tradicionalno sadrži alkohol, a pravi se od destiliranog pića koje se zove shochu i gazirane vode, uz dodane okuse'', objasnio je Garduno i dodao da se njihovo novo piće vjerojatno neće prodavati izvan Japana. 

''Iako mnoga tržišta postaju poput japanskog, mislim da je ova kultura vrlo unikatna i jedinstvena, tako da će mnogi proizvodi koji su ovdje nastali ovdje i ostati'', rekao je Garduno. 

Pogledajte i galeriju: 10 namirnica koje niti nutricionisti ne bi konzumirali

Coca Cola
1/11

Komentara 2

JU
jurajuric116
17:14 07.03.2018.

ima da počnem delati gemišt v limenkama. deci,25-deci,25 za male limenke i za limenke 0,33 popularni "sportski".

NA
Napalm
14:34 07.03.2018.

Imamo i mi piće koje se radi s određenim postotkom gazirane vode :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije