Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMI NAJVEĆI DIONIČARI

Braća Pivac kupila veliki paket dionica Podravke

Koprivnica: Otvorenje novouređene zgrade Podravke
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
08.11.2022.
u 10:22

Podravka je u protekla dva tjedna otpustila 15.800 vlastitih dionica tržišno vrijednih 9,7 milijuna kuna u korist sadašnjih i bivših menadžera kompanije. Riječ je o opcijskim dionicama.

Član uprave Belupa Marko Đerek prodao je prošle srijede 7500 opcijskih dionica. Čini se kako je kupac tih dionica jako poznato ime.

Đerek je dionice koje je preuzeo od Podravke prodao na burzi za 4,59 milijuna kuna. Zanimljivo je kako je upravo tog dana, u srijedu, točno 7500 dionica kupila – Mesna industrija Braća Pivac!

Pivci danas, tako, imaju 234.159 dionica čija je tržišna vrijednost blizu 144 milijuna kuna. Oni su osmi najveći dioničar Podravke, odmah iza mirovinskih i državnih fondova, s udjelom od otprilike 3,3 posto, piše Danica.

Podravka je u protekla dva tjedna otpustila 15.800 vlastitih dionica tržišno vrijednih 9,7 milijuna kuna u korist sadašnjih i bivših menadžera kompanije. Riječ je o opcijskim dionicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije