Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Bivši JAT od petka ponovno leti iz Beograda za Zagreb, usporedili smo cijene

Naslovnica
Foto: VL
11.12.2014.
u 00:01

Večernji list usporedio je cijene zrakoplovnih karata koje su navedene na službenim web-stranicama aviokompanija na primjeru šest destinacija koje nude Air Serbia, Croatia Airlines, Lufthansa i Air France na letovima iz Zagreba

Srbijanski nacionalni avioprijevoznik Air Serbia, bivši JAT, od sutra ponovno počinje letjeti između Zagreba i Beograda, nakon što su prije 23 godine obustavljeni letovi te aviokompanije između glavnih gradova Hrvatske i Srbije. Zrakoplovi Air Serbije povezivat će Beograd i Zagreb svakodnevno s dva leta, a cilj je te aviokompanije privući iz Hrvatske i putnike za Beograd i za ostale destinacije iz svoje mreže.

Večernji list usporedio je cijene zrakoplovnih karata koje su navedene na službenim web-stranicama aviokompanija na primjeru šest destinacija koje nude Air Serbia, Croatia Airlines, Lufthansa i Air France na letovima iz Zagreba i to za Atenu, Moskvu, Bukurešt, Sofiju, Rim i Stockholm s datumom polaska 10. siječnja, a s povratkom 17. siječnja 2014.

Prema tim kriterijima, Air Serbia nudi najniže cijene, za Atenu, primjerice, 203,13 eura, za Rim 171,41 euro, a za Moskvu 313,71 euro.

Cijeli članak u kojem donosimo usporedbe cijena karata nekoliko aviokompanija iz Zagreba prema šest destinacija pročitajte u izdanju Večernjeg lista od četvrtka

>> Air Serbia najavljuje specijalne cijene za letove iz Zagreba prema 14 destinacija u okviru svoje mreže

Foto: VL

Komentara 61

PI
pipialex10
03:16 11.12.2014.

kazu da je to zbog Seselja da ne mora autobusom da se guzva do Zagreba. Ovako evo dolazi za sat vremena.

DU
Deleted user
21:52 10.12.2014.

I da je besplatno - ne ulazim.

Avatar tetina
tetina
08:06 11.12.2014.

Ne hvala lijepo! Ako sam mogla živjeti 23 g bez ti letova živjet ću i danas ako nikada prije nisam sjela u zrakoplov za BG pa ne trebam ni sada ..zamislite koja je ovo yunostalgičarska država vesele se što imaju let BG-ZG i svi mediji im daju stranice i strane prostora .. Je li što iz CA napravili da dobijemo letove za NY ili Toronto ili neke druge EU destinacije ..odjedanput nastupilo narodno veselje što je BG uspostavio zračnu liniju sa ZG …moš' si misliti koja vijest ?! pa ja se još uvijek svakodnevno „šokiravam“ ovom količinom yugonostalgičara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije