Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Biraj najbolje za svoju karijeru!

Kaufland
Foto: Promo
08.06.2018.
u 08:53

Pod sloganom „Biraj najbolje za svoju karijeru!“ tvrtka Kaufland Hrvatska k. d. predstavila se studentima zagrebačkih fakulteta kao potencijalni poslodavac

U posljednjim mjesecima tvrtka Kaufland uključila se kao partner u događanja poput Business Matchmakera i Student Future Daya čiji je cilj povezivanje studenata s poslodavcima. Sudjelujući u ovakvim događanjima, Kaufland se pridružuje nastojanju da se u Hrvatskoj povežu poslovni i obrazovni sektor.

Raznolikost i kompleksnost poslovnih područja u Kauflandu pruža brojne prilike za početak i razvoj karijere. Više o tome studenti su mogli čuti na gostujućim predavanjima na Ekonomskom fakultetu i Fakultetu prometnih znanosti i to upravo od samih zaposlenika Kauflanda. Iz Kauflanda poručuju da posebno važnima smatraju iskustva svojih zaposlenika koji su, ne tako davno, kročili hodnicima tih istih fakulteta, a sad grade uspješnu karijeru u tvrtki.

„Kroz suradnju s fakultetima na studentskim sajmovima i gostujućim predavanjima imamo priliku upoznati perspektivne mlade ljude i ponuditi im kvalitetne opcije na početku karijere, što je od iznimne vrijednosti za nas kao poslodavca. Našim aktivnostima želimo studentima poslati poruku da biraju Kaufland, a time i najbolje za svoju karijeru te ih pozivamo da redovito prate otvorene pozicije u našem poduzeću u kojemu nudimo vrlo atraktivne uvjete“ izjavila je Dunja Firšt, rukovoditeljica sektora Ljudski resursi u Kauflandu.

Perspektivu na početku karijere Kaufland pruža primjerice kroz Trainee program. Ovaj jednogodišnji program usmjeren je na učenje u praksi. Mladima odmah nakon diplome pruža priliku da usavrše svoja stručna znanja i razviju vještine rukovođenja i poslovne komunikacije. Nakon uspješno završenog programa, Trainee kandidati imaju priliku preuzeti atraktivne i odgovorne menadžerske pozicije u poduzeću i započeti uspješan poslovni put u Kauflandu.

Iz Kauflanda pozivaju studente i apsolvente da prate njihove projekte i iskoriste prvu priliku da postanu dio Kauflandovog dinamičnog, učinkovitog i pravednog tima!

Više informacija o Trainee programu pronađite ovdje, a za sve ostale informacije posjetite našu stranicu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije