Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Edukativni program

Besplatna Styria:SCOOL akademija priprema studente za tržište rada

Styria:SCOOL
24.09.2018.
u 14:32

Najbolji će osvojiti novčane stipendije i priliku za rad u tvrtkama Styria grupe

Styria grupa u Hrvatskoj poziva studente viših godina fakulteta na 7. Styria:SCOOL akademiju, edukativni program koji mlade priprema za ulazak na tržište rada i pruža priliku za stjecanje poslovnih znanja i praktičnih vještina koji će ih učiniti konkurentnijima u pregovorima s budućim poslodavcima.

Akademija je besplatna za sve polaznike koji prođu selekcijski proces, a održat će se u listopadu i studenom ove godine. Nastava se održava vikendima, a praksa u tvrtkama Styria grupe u radnim danima, ovisno o mogućnostima polaznika.

Odabrani polaznici učit će o trendovima u medijima, utjecaju digitalizacije na rad medijskih tvrtki, novim medijima za nove generacije, community managementu, prodaji, razviju proizvoda, upravljanju korisničkim iskustvom, ponašanju potrošača (big data), te digitalnom marketingu.

Najbolji će dobiti novčane stipendije i priliku za rad u tvrtkama Styria grupe. Čak 40 posto polaznika već tijekom predavanja 2017. godine dobilo je priliku za poslovni angažman u Styrijinim tvrtkama, gdje i danas rade generacije polaznika Styrijine akademije. Prijave za 7. generaciju vršit će se preko Facebook stranice Styria:SCOOL, najkasnije do 30. rujna 2018.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije