Naslovnica Vijesti Hrvatska

Izgrađen i opremljen Studentski dom u Vukovaru, a sobe imaju i klima uređaje

Sobe su klimatizirane i svaka ima svoju kupaonicu. Opremljene su i s mini kuhinjom, televizorom, radni prostor, Internet pristup…
19. rujna 2018. u 15:07 2 komentara 339 prikaza
Pogledajte galeriju 1/4

Poslije godina obećanja i najava konačno je izgrađen Studentski dom Leopold u Vukovaru koji je tim povodom otvorio svoja vrata za građane. Dom je u potpunosti izgrađen i opremljen ali kako se tek ovih dana očekuje izdavanje uporabne dozvole još uvijek pušten u rad.

hladnjak Uznemirujuće Studentica iza hladnjaka u domu pronašla neočekivanog gosta

Kako je rečeno prvi studenti bi se u novoizgrađeni Studentski dom, nakon što ishoduju uporabnu dozvolu i provedu natječaj, mogli useliti u narednih nekoliko tjedana. Vukovarski studentski dom prostire se na 2300 četvornih metara i imat će kapacitet 108 ležajeva raspoređenih u 50 dvokrevetnih i 8 jednokrevetnih soba.

Sobe su klimatizirane i svaka ima svoju kupaonicu. Opremljene su i s mini kuhinjom, televizorom, radni prostor, Internet pristup…

Vodilo se računa i o studentima s invaliditetom pa su dvije dvokrevetne sobe prilagođene njihovim potrebama.

Studenti će moći koristiti i informatički kabinet koji je opremljen s računalima i pisačem kao i zajednički dnevni boravak za druženje, praonica, glačaonica rublja… 

Počeli radovi na gradnji studentskog doma u Dubrovniku Dubrovnik Počeli radovi na gradnji studentskog doma: 'Bit će najveći i najvrjedniji u Hrvatskoj'

Interesantno je i da će studenti imati mogućnost najma pet električnih bicikala.  Na samom krovu zgrade smještena je solarna elektrana.

U izgradnju i opremanje Studentskog doma u Vukovaru uloženo je oko 23 milijuna kuna osiguranih iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Očekuje se kako će se cijena smještaja kretati između 300 i 400 kuna. Vukovarsko veleučilište Lavoslav Ružička broji oko 950 studenata koji su do sada bili smješteni u privatnom smještaju.

Veleučilište ima tri preddiplomska stručna studija i to Trgovinu, Upravni studij i Fizioterapiju te jedan specijalistički diplomski studij Preventivna fizioterapija.

Studentski dom Stjepan Radić Nova pravila U studentskim domovima više nema televizora i kuhala po sobama

U planu je i obnova i opremanje zgrade nekadašnjeg Radničkog doma u gradskoj četvrti Borovo naselje gdje bi se preselilo Veleučilište kao i proširenje broja studija.

>> Pogledajte video: Pijana pokušala naručiti piće, no tek je kasnije shvatila što je učinila

Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas

  • wwwcro:

    Nevjerovatno. Najnovija sci fi svemirska tehnologija. Klima uređaj jbt.

  • Avatar vlamaar
    vlamaar:

    A studenti na Baustelle u Njemačkoj! Lijepo!