Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vina

Badelovi traminac i plavac uz bok najboljima u Waitroseu

Badel
Igor Kralj
11.05.2011.
u 16:00

Sanja Kunić, Badelova regionalna menadžerica za zapadnu Europu, kaže da je Waitrose sa svoja 223 prodajna mjesta poznat kao lanac koji ne drži trgovačke robne marke nego vrhunsku hranu, pića i vina.

Zahvaljujući odličnoj prodaji hrvatskih vina u prošloj godini, četvrti po veličini trgovački lanac u Velikoj Britaniji Waitrose ponovno je naručio traminac Vinarije Nespeš, kao i vrhunski plavac Mediterano Vinarije Svirče – i to pod originalnim etiketama, tako da je Badel 1862 i dalje prva i jedina domaća vinarija čija se vina na trgovačkim policama Britanije nalaze kao originalni hrvatski proizvod, priopćili su iz te kompanije.

Sanja Kunić, Badelova regionalna menadžerica za zapadnu Europu, kaže da je Waitrose sa svoja 223 prodajna mjesta poznat kao lanac koji ne drži trgovačke robne marke nego vrhunsku hranu, pića i vina. Odabiru ih stručnjaci s titulom Masters Of Wine, a taj je lanac jedan od onih koji stvaraju enološku kulturu stola u Velikoj Britaniji.

Badelova vina tako u njih stoje uz bok i mnogo poznatijim europskim vinima i imaju cijenu višu od osam, odnosno deset funti, što tvrtki kao izvozniku znači i kvalitetan i profitabilan posao. Naročito je to važno za traminac Nespeš, kojemu je otkupom cijele berbe osigurana i ekskluzivnost.

Ključne riječi

Komentara 2

UK
Ugo Kajvez
22:21 11.05.2011.

može stajat uz bok čega god hoće, nagradno pitanje dali se prodaje u dovljnim količinama? Šta je sa kinezima? ............... mi nebi mogli toliko vinograda posadti u cijeloj hrvatskoj koliko bi se tamo mogli poslati ...........

OB
-obrisani-
21:29 18.05.2011.

hehehehehe nasa su vina vani vise nego dupli jeftinija negu u hrvatskoj, primjer je opet najveca drzava u eu-njemacka-gdje nasa vina kao zilavka ili blatina kostaju 2.99 eura, a doma ista nista ispod 55 kuna ili cc 7-8 eura, glupanima mozes prodat flasu vina i po 100 kuna, vani se prodaje ono najbolje od najboljeg po toj cijeni heheheheheehe-vani nema idiota i mamlaza ko kod nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije