Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turistička promocija

Autobusi u Milanu, Moskvi, Amsterdamu s motivima iz Hrvatske

Foto: HTZ
1/4
06.05.2019.
u 12:13

Pored toga, Hrvatska turistička zajednica pokrenula je milijun kuna vrijednu promotivnu kampanju poslovnog turizma.

Tramvaji, autobusi i trolejbusi u Milanu, Moskvi, St. Petersburgu, Kijevu, Lvivu, Brnu, Plzeňu, Amsterdamu, Den Haagu, Stockholmu... najfrekventnijim gradskim lokacijama prometuju oslikani motivima Hrvatske. Hrvatska turistička zajednica provodi, naime, veliko vanjsko oglašavanje na ključnim emitivnim tržištima Velike Britanije, Nizozemske, Švedske, Italije, Francuske, Češke, Rusije, Ukrajine i Slovenije.

- Vizualni efekt dokazano privlači veliku pozornost mnoštva ljudi i stvaraju jak i dugotrajan doživljaj kod potencijalnih turista. Veliko vanjsko oglašavanje na najfrekventnijim prometnicama velikih europskih gradova i metropola jedan je od projekata realiziran u sklopu dodatno izdvojenih deset milijuna kuna za marketinške i PR aktivnosti na emitivnim tržištima u ovoj godini - kaže direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić i dodaje kako je vanjsko oglašavanje Hrvatske kao turističke destinacije provedeno putem billboarda u iznimno prometnom londonskom i pariškom metrou, ali i u Pragu, Ljubljani, Rotterdamu i nekim drugim gradovima.

Pored toga, Hrvatska turistička zajednica pokrenula je milijun kuna vrijednu promotivnu kampanju poslovnog turizma. Oglašavanje se provodi u dva vala, sad u svibnju te u rujnu i listopadu. Aktivnosti u sklopu kampanje obuhvaćaju display i print oglašavanje u specijaliziranim medijima te promociju na društvenim mrežama, a provodi se u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, SAD-u, Beneluxu, Švedskoj, Norveškoj, ali i u Hrvatskoj.

Foto: HTZ

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:27 06.05.2019.

predivno!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

PR
prokurator
12:33 06.05.2019.

da, sada treba upucavat lovu u reklamu (hmm taj milijun je iz proračuna, ne?) jer treba spasit sezonu. u igru su se vratili grci a naše cijene su više.. a ako prdne turizam onda smo tek u ku...

SE
serđo12
13:01 06.05.2019.

Super,već se vide gužve na graničnim prijelazima prema moru ! isplatilo se.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije