Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Autobusi u Milanu, Moskvi, Amsterdamu s motivima iz Hrvatske

Pored toga, Hrvatska turistička zajednica pokrenula je milijun kuna vrijednu promotivnu kampanju poslovnog turizma.
06. svibnja 2019. u 12:13 8 komentara 449 prikaza
Foto: HTZ
Pogledajte galeriju 1/4

Tramvaji, autobusi i trolejbusi u Milanu, Moskvi, St. Petersburgu, Kijevu, Lvivu, Brnu, Plzeňu, Amsterdamu, Den Haagu, Stockholmu... najfrekventnijim gradskim lokacijama prometuju oslikani motivima Hrvatske. Hrvatska turistička zajednica provodi, naime, veliko vanjsko oglašavanje na ključnim emitivnim tržištima Velike Britanije, Nizozemske, Švedske, Italije, Francuske, Češke, Rusije, Ukrajine i Slovenije.

Ilustracija Turizam Posavine U županiji šampiona gost ima što raditi svih 365 dana

- Vizualni efekt dokazano privlači veliku pozornost mnoštva ljudi i stvaraju jak i dugotrajan doživljaj kod potencijalnih turista. Veliko vanjsko oglašavanje na najfrekventnijim prometnicama velikih europskih gradova i metropola jedan je od projekata realiziran u sklopu dodatno izdvojenih deset milijuna kuna za marketinške i PR aktivnosti na emitivnim tržištima u ovoj godini - kaže direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić i dodaje kako je vanjsko oglašavanje Hrvatske kao turističke destinacije provedeno putem billboarda u iznimno prometnom londonskom i pariškom metrou, ali i u Pragu, Ljubljani, Rotterdamu i nekim drugim gradovima.

Pored toga, Hrvatska turistička zajednica pokrenula je milijun kuna vrijednu promotivnu kampanju poslovnog turizma. Oglašavanje se provodi u dva vala, sad u svibnju te u rujnu i listopadu. Aktivnosti u sklopu kampanje obuhvaćaju display i print oglašavanje u specijaliziranim medijima te promociju na društvenim mrežama, a provodi se u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, SAD-u, Beneluxu, Švedskoj, Norveškoj, ali i u Hrvatskoj.

 | Autor : HTZ Foto: HTZ

Mojmira Pastorčić
NITKO SE NIJE NADAO
Mojmiri je u sinoćnjoj emisiji u kadar ušetao nezvani gost, snimka je hit na internetu
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom
 • Avatar Agramer777
  Agramer777:

  predivno!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

 • prokurator:

  da, sada treba upucavat lovu u reklamu (hmm taj milijun je iz proračuna, ne?) jer treba spasit sezonu. u igru su se vratili grci a naše cijene su više.. a ako prdne turizam onda smo tek u ku...

 • serđo12:

  Super,već se vide gužve na graničnim prijelazima prema moru ! isplatilo se.!