Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"iz svakog ugla"

Al Jazeera Balkans u petak počinje s emitiranjem

 Al Jazeera
AFP/PIXSELL
08.11.2011.
u 11:12

Iz Al Jazeere Balkans uvjeravaju da će, radeći pod sloganom "Iz svakog ugla i sa svake strane", svojim neovisnim i nepristranim izvještavanjem donositi neispričane priče.

Al Jazeera Balkans počinje s emitiranjem svog programa u petak 11. studenog 2011. u 18 sati. Kada počnu s emitiranjem, Al Jazeera Balkans postat će prvi program ove globalne mreže koji se emitira na nekom drugom jeziku osim engleskog ili arapskog. Gledatelji u regiji moći će taj program pratiti preko kablovskih i IP TV operatera te preko satelita EutelSat kao i na zemaljskom signalu u Bosni i Hercegovini, priopćili su iz balkanske Al Jazeere.

Svoj program emitirat će iz središnjeg studija u Sarajevu te regionalnih centara u Beogradu, Zagrebu i Skoplju, a kako ističu, program koji će emitirati predstavlja početak novog poglavlja u medijskom izvještavanju u regiji.

Koristeći se regionalnom mrežom dopisnika, kao i globalnom mrežom dopisništava Al Jazeerine mreže, Al Jazeera Balkans gledateljima u regiji donosit će kako regionalne tako i globalne vijesti te o regiji izvještavati gledateljima koji u svijetu koji prate programe Al Jazeera English i Al Jazeera Arabic.

Iz Al Jazeere Balkans uvjeravaju da će, radeći pod sloganom "Iz svakog ugla i sa svake strane", svojim neovisnim i nepristranim izvještavanjem donositi neispričane priče.

Komentara 35

US
U sridu
12:45 08.11.2011.

i ne samo u Bosni nego ni u HR!

US
U sridu
09:42 09.11.2011.

treba imati malo politicke soli u glavi a ne samo blejati.

AN
Antiflašist
13:42 08.11.2011.

U Bih svi mogu imati svoju tv osim Hrvata naravno, oni imaju tu privilegiju da to financiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije