Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEMORANDUM

Agrokor potpisao memorandum sa Sveučilištem u Tennesseeju

agrokor
Agrokor
19.03.2013.
u 13:30

Cilj ove suradnje je razviti i usvojiti praktična znanja i vještine u pojedinim granama

U Zagrebu je danas potpisan petogodišnji memorandum o suradnji Agrokora s Poljoprivrednim institutom Sveučilišta u Tennesseeju sa svrhom pokretanja zajedničkih projekata, izvijestio je hrvatski koncern.

\"Memorandum je rezultat ideje o sinergiji znanstvenog i gospodarskog sektora, koju je već potvrdila dosadašnja razmjena znanja i iskustava u poljoprivrednom i industrijsko-prehrambenom sektoru između stručnjaka iz SAD-a i Agrokorovih tvrtki. Cilj ove suradnje je razviti i usvojiti praktična znanja i vještine u pojedinim granama kao što su stočarstvo, ratarstvo i povrtlarstvo, te granama koje se odnose na okolišne segmente i gospodarenje otpadom u poljoprivredi i prehrambenoj industriji\", ističu iz Agrokora.

Koordinatori suradnje bit će dr. sc. Robert Spajić, dipl.ing.agr. iz tvrtke Belje i prof. dr. Robert T. Burns, prodekan Savjetodavne službe Sveučilišta u Tennesseeju.

>> Agrokor će ove godine u Vukovaru uložiti novih 300 mil. kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije