Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udružuju snage

Agrokor, Atlantic, Pliva i PBZ dio kluba Ekonomskog instituta

'25.10.2012.- Zagreb,  U okviru Plive, clanice Teva grupe u Zagrebu se osniva Centar financijskih aktivnosti Zagreb. Na najavi otvorenja Centra bili su nazocni Tihomir Oreskovic predsjednik uprave Pli
'Davor Visnjic/PIXSELL'
26.02.2013.
u 23:48

Na održanom sastanku EIZ je predstavio projekcije za ovu i sljedeću godinu

Agrokor, Atlantic grupa, Pliva i Privredna banka prve su četiri tvrtke koje su se učlanile u Klub Ekonomskog instituta te s njihovim predstavnicima održali i prvi sastanak . Suradnja je zamišljena u cilju povezivanja i suradnje gospodarstva i znanstvene zajednice, iako poduzetnici suradnju vide i kao projekt kojim se možepomoći u izlasku iz krize.

Na prvom sastanku nije bilo Ivice Todorića iz Agrokora i Emila Tedeschija iz Atlantica. Istraživanja koje provodi Institut trebala bi omogućiti bolje razumijevanje situacije u gospodarstvu pa bi se slijedom toga mogle donositi i bolje odluke nadležnih.

Na održanom sastanku EIZ je predstavio projekcije za ovu i sljedeću godinu, a razgovaralo se i o prioritetnim budućim  istraživanjima. Nakon što ta istraživanja donesu prve rezultate predstavit će se i Vladi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije