Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupoprodaja dionica

Adris grupa o CO: Čeka nas zahtjevno restrukturiranje

Ante Vlahović
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
05.03.2014.
u 12:46

Cilj nam je da Croatia osiguranje postane regionalni lider, kazao je Ante Vlahović

Nakon što je na današnjoj sjednici Vlade predstavljeno izvješće o vođenim pregovorima s Adris Grupom s ciljem potpisa Ugovora o kupoprodaji dionica u Croatia osiguranju, o odluci se oglasila i Adris Grupa.

 - Ovo je veliki poslovni događaj za Adris grupu. Siguran sam da će vrijeme pokazati da je značajan i za hrvatsko gospodarstvo. Čeka nas zahtjevan posao restrukturiranja, rasta i razvoja tvrtke. Cilj nam je da Croatia osiguranje postane regionalni lider, kazao je predsjednik Uprave Adris grupe, Ante Vlahović.

 - Pregovori su završeni, a pred vama je transakcijska dokumentacija. Definirano je da se kod zaključenja mora uplatiti 905 milijuna kuna. Dioničarskim ugovorom utvrdili smo naše odnose s obzirom na to da na kraju zadržavamo vlasništvo nad oko 28 posto dionica – rekao je ministar Slavko Linić na današnjoj sjednici Vlade.

>> Linić: Oporezivat ćemo svaki dobitak od igara na sreću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije