Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Možete li to?

Vjerski vođe pozvali na 7 dana odricanja od gledanja u ekrane

iphone
AFP
19.04.2011.
u 14:24

– Kako možete čuti Boga kada vam je televizor toliko pojačan? – pitaju se vođe udruge koja je organizirala “tjedan bez ekrana”

Jeste li spremni odreći se mobitela na sedam dana? Većina nas vjerojatno ne bi izdržala ni pola sata. Bez obzira na to, skupina vjerskih vođa iz SAD-a udruženih u koaliciju “So We Might See” pozvala je ljude da se u Velikom tjednu prepuste prirodi.

– Kako možete čuti Boga kada vam je televizor toliko pojačan? – pitaju se vođe udruge koja je organizirala “tjedan bez ekrana”.

Osnovna je namjera pozvati ljude da čine stvari koje ne uključuju korištenje gadgeta. Zato su objavili popis od 101 stvari koje možete raditi bez gledanja u ekran. Na prvom je mjestu slušanje radija, a na drugom pisanje priča. Preporučuje se još i pisanje pisma predsjedniku, spravljanje palačinki, pa čak i penjanje na drvo.

Komentara 2

MA
Markoc
20:39 22.04.2011.

Trebao bi dati otkaz kada bi se odrekao mobitela.Ja sam jedan od onih koji misle da je život prije mobitela bio komotniji i bolji.Danas te šef može dobiti u bilo kojem trenutku i ako se nejavljaš ide otkaz i radit će onaj koji će se javljati i slušati.

AG
Agramer198
03:09 23.04.2011.

I nije loša ideja s obzirom na program.. Zvijezde revaju, Big Porno Brother, Dnevnik plavuše i sl. stvari zaista bude u čovjeku želju da umjesto toga gleda kako trava raste.. A vele da zelenilo odmara oči tak da je to win-win situacija za sve...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije