Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oko 21 sat

Pao Facebook diljem svijeta: 'Nešto je pošlo po krivu'

Facebook
Foto: Screenshot Facebook
28.09.2015.
u 21:22

Facebook je pao drugi put u tjedan dana

Večeras se mnogim korisnicima srušio Facebook, jedna od najpopularnijih društvenih mreža, i to drugi put u tjedan dana i treći put u tri tjedna.

Pri pokušaju otvaranja javljala se poruka: "Oprostite, nešto je pošlo po krivu. Radimo na tome i popravit ćemo to što prije".

Do rušenja je došlo oko 21 sat, a Facebook je u međuvremenu nekim korisnicima proradio. RT javlja kako su bez Facebooka ostali korisnici diljem svijetaMnogi od njih na Twitteru su izrazili svoje nezadovoljstvo, a neki su bili i šaljivi.

- Ako ste poludjeli zbog pada Facebooka, to znači da ste community manager ili imate 55 godina - napisao je jedan od njih.

 

Reuters navodi kako je do sličnog problema došlo prošlog četvrtka, kada je Facebook pao u Sjevernoj Americi, Europi, Australiji i Indiji.

>> Facebook na minus 40 ºC čuva postove, dijeljenja i lajkove

Komentara 19

Avatar scarfacce
scarfacce
21:49 28.09.2015.

dao bog da to sra..e crklo zauvijek

TA
tarzan
21:44 28.09.2015.

Svijet je puno normalniji bio dok nije bilo gluposti poput faceebooka i sličnih bedastoća. Kad se bar ne bi nikad više uspostavila ta veza

NE
Neutralac
22:21 28.09.2015.

Cini sa da su dali onima s HT-a da im srede sofware.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije