Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
porast od 25 posto

Na YouTubeu svakog se dana pogledaju četiri milijarde snimki

'youtube_pxl_pos_290311'
''
23.01.2012.
u 14:20

Otprilike 60 sati videosadržaja biva postavljeno na YouTube svake minute, izvijestio je Google.

Na YouTubeu se svakog dana pogledaju četiri milijarde snimki, što je porast od 25 posto u posljednjih osam mjeseci, prenosi Reuters. Otprilike 60 sati videosadržaja biva postavljeno na YouTube svake minute, dok je u svibnju 2011. postavljano 48 sati.

Porast je zabilježen u vrijeme kad Google, koji je 2006. godine kupio YouTube za 1,65 milijardi dolara, proširuje taj servis za dijeljenje videosadržaja izvan okvira osobnih računala. Tako su ponuđene verzije za napredne telefone, pa i televiziju, a Google osim toga na stranici pokušava ponuditi i više profesionalnih sadržaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije