Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBAN Winter University 2016

Još su samo 24 sata ostala do najveće startup i investicijske konferencije u Hrvatskoj

EBAN Winter University
Fotolia
28.11.2016.
u 14:27

Samo nekoliko sati dijeli nas od najveće europske konferencije poslovnih anđela – EBAN Winter University 2016 koja će se održati u Zagrebu. U organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i suorganizaciji Grada Zagreba, EBAN Winter University 2016 održat će se 29. i 30. studenog u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a predstavlja središnje mjesto okupljanja za sve poduzetnike, investitore, poslovne anđele i startup entuzijaste iz svih dijelova Europe i svijeta.

Dva dana konferencije donosi predavanja, panele i govore najvećih stručnjaka startup industrije, priliku za networking, uvid u najnovije trendove na tržištu i neke od najzanimljivijih imena u industriji, poput Bruce Dickinsona, frontmena Iron Maidena i poduzetnika;Tom Tylera, voditelja korporativnog i investicijskog odjela Bloomberga; Toma Yoritake, direktora tvrtke Cisco ili Petera Cowleya, poslovnog anđela godine u Velikoj Britaniji.

S obzirom na snagu konferencije i imena koje dolaze, nitko nema izgovor da ne sudjeluje, a mi vas darujemo kotizacijama za tu konferenciju. Prvih sedam čitatelja koji se jave s osobnim podacima na stella.lucev@komunikacijskilaboratorij.com bit će od sutra dio najveće konferencije poslovnih anđela u Europi i svjedočiti jednoj boljoj i pozitivnijoj slici Hrvatske.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije