Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jan de Jong: Pametni telefon mi je važniji od prijenosnog računala

Xiaomijev Mi 11 Ultra
Foto: Xiaomi
1/4
05.07.2021.
u 08:59

Svako jutro započinjem istom rutinom. Budim se kada se probude djeca, a to je poprilično rano, oko 6 sati ujutro. Prvih 10 do 15 minuta provedem ispijajući kavu, a potom pripremam doručak za djecu i brinem da se svi obuku. Ne pratim toliko vijesti, većinu vremena provodim na LinkedInu. Smatram da je to mnogo pozitivnije i inspirirajuće iskustvo.

Pametni telefon je najvažniji uređaj koji koristim za posao svakodnevno i stoga se oslanjam na vrhunsko remek-djelo, Xiaomijev Mi 11 Ultra. Obično započinjem s poslom oko 9 ili 10 sati. Moja žena i ja radimo od doma – s četvero djece imamo poprilično fleksibilan pristup poslu. Kad radim od doma, mislim da produktivno radim 4 sata dnevno. No kad sam na poslovnom putu, recimo u Zagrebu, radni dani su mi mnogo duži – pokušavam maksimalno iskoristiti vrijeme koje provedem udaljen od obitelji. Prije COVID pandemije, putovao bih u Zagreb jednom tjedno te ostajao po 2 do 3 dana. Sada putujem jednom ili dva puta mjesečno – na maksimalno dva do tri dana.

Pametni telefon mi je, osobno, mnogo važniji od prijenosnog računala. Putem telefona imam pristup svim materijalima, informacijama i sadržajima, koristim ga i za kreiranje LinkedIn sadržaja te naravno stvaranje uspomena s obitelji. Kvalitetna kamera je od iznimne važnosti kako bi s lakoćom stvorio kvalitetne fotografije i videa. Xiaomi Mi11 Ultra je u tom pogledu pravi filmski studio džepne veličine, vrhunski flagship sa svim atributima potrebnim da udovolji i najzahtjevnijimkorisnicima. Ima čak tri leće koje podržavaju 8K 24fps video, najjaču zoom kameru na tržištu, te osiguravaju izvrsnu kvalitetu slike i točnu, dinamičnu zastupljenost svjetla i sjene.

Foto: Xiaomi

Veoma mi je bitno da je pametni telefon pouzdan i brz, naravno, značajke poput dizajna, izdržljivosti i kvalitete su također od velike važnosti. Xiaomi Mi11 Ultra koristi najjači procesor dostupan, riječ je o Qualcomm Snapdragon 888 procesoru koji je zadužen da se sve funkcije na telefonu odvijaju brzinom svjetlosti. Prazna baterija na telefonu znači da nemam pristup poslu stoga mi je kapacitet i trajanje baterije jedna od važnijih stavki. Izvrsno je to što kada uzmem predah od posla, recimo za ručak, mogu staviti telefon na punjenje i u roku 36 minuta baterija je puna.

Foto: Xiaomi

Moj radni dan nikada ne prestaje. Biti entrepreneur je poprilično zahtjevno zanimanje. Nikada u potpunosti ne možete zaboraviti na posao, bilo da je riječ o kolegama, klijentima ili predstojećim projektima koje je potrebno realizirati. Na sreću, telefon je uvijek na dohvat ruke te mi omogućava jednostavan pregled i organizaciju informacija, uvid u mailove, poslovni raspored i projekte. Dolby Vision® zaslon s HDR10 + i podrškom za 1,07 milijardi boja definitivno olakšava pregled sadržaja na najbolji mogući način uz jedinstveni 1,1” AMOLED zaslon koji se nalazi na stražnjoj strani pa uvijek imam dvostruki always-on zaslon na kojem mogu vidjeti obavijesti te pretpregled svojih selfie fotografija. Naravno, izvrsna slika treba biti popraćena i iznimno kvalitetnim zvukom za koji je u ovom slučaju zaslužan Harman Kardon.

Foto: Xiaomi

Ja sam tip osobe koji je odan nekom brendu, a ovo je prvi Xiaomi uređaj koji koristim. Moram priznati da je uvelike nadmašio sva moja očekivanja i to od samog keramičkog dizajna koji je, u najmanju ruku za reći revolucionaran, izvrsne baterije dugog trajanja s nepojmljivo brzim punjenjem. Sam način na koji uređaj leži u ruci je savršeno prirodan i ugodan.

Kako sam od samog početka vjerni Android korisnik, prilagodba na novi uređaj mi je bila poprilično ugodno iskustvo, uz bezbroj malih iznenađenja koja olakšavaju svakodnevno korištenje telefona i jednostavno čine život jednostavnijim. Definitivno bih preporučio Xiaomi Mi 11 Ultra svim korisnicima koji provode većinu vremena na svojim pametnim telefonima, bilo da je riječ o pregledu i stvaranju sadržaja ili poslu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije