Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hisense Mini-LED televizori osvojili su čak dvije prestižne EISA nagrade

Hisense
Foto: Promo
1/4
28.08.2023.
u 15:03

Obasjajte svoj svijet kvalitetom slike koja oduzima dah i nevjerojatnom čistoćom zvuka

Hisense je primio dvije prestižne međunarodne nagrade. Ηisense 65U8KQ osvojio je nagradu “EISA MINI LED TV 2023-2024” dok je Ηisense 65U7KQ osvojio nagradu “EISA BEST BUY MINI LED TV 2023-2024”.

Hisense, jedna od vodećih svjetskih kompanija potrošačke elektronike i kućanskih aparata, s ponosom i zadovoljstvom objavljuje da 65-inčni U8KQ TV model dobio nagradu EISA mini-LED TV 2023-2024. Nagrada je dokaz stalnog rasta i usavršavanja tvrtke u smislu tehnološkog razvoja što je industrija već nekoliko puta prepoznala. Naime, ovo je treća godina da je Hisense nagrađen od strane EISA žirija.

Nagrađeni model 65U8KQ nudi gledatelju sve što može poželjeti od pametnog TV-a: zadivljujuću kvalitetu slike, vrhunske značajke za gaming, vrhunsku audio izvedbu, povezivost i brz, intuitivan i prilagodljiv VIDAA pametni operativni sustav, omogućujući svakome da prilagodi televizor i njegove funkcije prema svojim potrebama i željama. Njegova značajka Quantum Dot Color proizvodi čiste I živopisne boje, proširujući iskustvo gledanja daleko izvan uobičajenog TV uređaja. Tehnološka pozadina je da Hisense ULED TV s tehnologijom Quantum Dot poboljšavaju tri primarne boje, puno bolje od konvencionalnih LED TV-a. Njegova Mini-LED Pro tehnologija prikazuje čak i najsitnije detalje na zaslonu. Usko grupirane LED diode su tu za beskrajno preciznije pozadinsko osvjetljenje i bolju kontrolu kontrasta. Osim toga, mini-LED diode emitiraju svjetlo u liniji, što također poboljšava preciznost. Koriste više od 1000 zona zatamnjenja za poboljšani kontrast i oštru, živopisnu sliku.

Model ima antirefleksni zaslon koji je važan kada se TV gleda u prostoriji koja je osvijetljena suncem. Uz Total Ambient Adaptive, omogućuje gledanje omiljenog filma, a da čak i ne primijetite otvoreni prozor kroz koji ulazi svjetlost. Njegov Dolby Vision otključava istinski potencijal HDR-a za ultra žive boje, oštriji kontrast, veću svjetlinu i bogatije detalje.

Video igre su sve važniji dio svakodnevnog života sve većeg broja korisnika, a nagrađeni 65U8KQ iskazao i na tom području s mnogo korisnih i tehnološki naprednih značajki – od 144Hz Game Mode Pro do Variable Refresh Rate (VRR) koji osigurava glatko i živopisno igranje video igrica za djecu i odrasle.

Kada je riječ o zvuku, 2.1.2 Multi-channel Surround proširuje se na stereo kako bi isporučio zvuk iz dva prednja zvučnika, jednog subwoofera i dva zvučnika usmjerena prema gore, stvarajući prirodno, višedimenzionalno zvučno okruženje. Dolby Atmos, koji je dio nagrađenog modela, ponovno je promijenio način na koji se stvara i doživljava zabava, dopuštajući kreativcima da postave svaki zvuk točno tamo gdje žele, za realističnije i impresivnije audio iskustvo.

Oni koji vjeruju u autentičnost cijenit će Filmmaker Mode jer će omogućiti gledatelju da vidi koja je bila redateljeva ideja pri snimanju filma. To je postavka prikaza na televizorima koja poboljšava iskustvo gledanja onemogućavanjem određenih značajki obrade videa, kao što su oštrina i izglađivanje pokreta i predstavlja filmove i TV emisije onako kako su ih autori filma izvorno zamislili, s točnim bojama, pravilnim omjerom slike i ispravan broj sličica u sekundi. Dodajući tome, značajka IMAX Enhanced omogućuje gledatelju gledanje jasnijih slika i svjetlijih slika i osjećaj uranjajućeg zvuka koji pruža DTS. MAX Enhanced je certifikacijski program koji jamči visokokvalitetne audio i video performanse za vrhunske televizore i projektore.

EISA (Expert Imaging and Sound Association) je vodeća referenca u multimedijskoj industriji, osnovana prije više od 40 godina. Riječ je o suradnji različitih multimedijskih časopisa koji testiraju fotoaparate, video kamere, audio i video opremu, mobilne telefone i sl. To je udruga koja ujedinjuje 60 vodećih tehnoloških publikacija, web stranica i komentatora društvenih medija iz 29 zemalja.

Upravo oni su odabrali Hisense 65U8KQ i 65U7KQ kao najbolje u navedenim kategorijama.

Hisense nastoji razviti inovativna rješenja, temeljena na potrebama i zahtjevima potrošača, koja se savršeno uklapaju u moderan dom. Pouzdana tehnologija nadohvat ruke postala je zaštitni znak Hisense-a koji svojim potrošačima želi pružiti proizvode visoke kvalitete. Kvaliteta je također jedan od ključnih kriterija prema kojima EISA bira pobjednički proizvod u svakoj kategoriji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije