Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
širenje

Google podnio zahtjev za TV uslugu u Kansas Cityju

'Google_Sign'
''
23.02.2012.
u 12:34

Google će u istom gradu u Missouriju ove godine pokrenuti i ultrabrzi internet

Google se prošlog tjedna prijavio za pružanje videousluge građanima Kansas Cityja u američkoj državi Missouri, prenosi Wall Street Journal. Televizijska bi usluga mogla biti pokrenuta već za mjesec ili dva, u slučaju da prijava bude prihvaćena.

Ovim potezom Google želi konkurirati satelitskim i kabelskim tvrtkama poput Time Warner Cablea, koje u Kansas Cityju već nude uslugu televizije na zahtjev. Google će u istom gradu ove godine pokrenuti i ultrabrzi internet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije