Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Recite nam što mislite o tome

FOTO Djede Mraze, jesi to ti? Još ni kreme za sunčanje nisu nestale, a već stigle božićne stvari

Foto: Čitateljica
1/4
22.09.2023.
u 09:21

U jednoj zagrebačkoj trgovini našoj čitateljici za oko su zapeli šareni artikli. Pa još jučer sam kupovala kreme za sunčanje, kako sad već Božić, čudi se

"Kupovala sam uobičajene stvari, gelove za tuširanje i deterdžente, kad mi je za oko zapeo poznati lik. Djede Mraze, jesi to ti?", ispričala nam je čitateljica koja je u jednoj zagrebačkog trgovini snimila prizore šarenih božićnih artikala. 

Božićne lizalice, marshmallowi sa snjegovićima, kućice od slatkiša, čokoladni Djeda Mrazovi koji mame na kupnju. "Pa još jučer sam kupovala kreme za sunčanje, kako sad već Božić?", dodaje čitateljica.

Oni koji misle da je ovo prerano, zamislili bi se nad činjenicom da su nam čitatelji božićne artikle u jednoj trgovini u Zagrebu slali još u kolovozu.

"Bilo mi je malo čudno. Ali sam svejedno kupila neke ukrase. Možda tako uštedim u prosincu", ipak nam je rekla čitateljica. 

VIDEO Bili smo u prvoj pametnoj trgovini 

Komentara 4

OL
olujasviholuja
11:12 22.09.2023.

Božično veijeme počinje sa prvom nedjeljom Adventa.

DU
Deleted user
12:09 22.09.2023.

Tržište će odlučiti je li to dobro ili ne.

Avatar rubinet
rubinet
11:22 22.09.2023.

Preranim stavljanjem u prodaju dolazi do razvodnjavanja, zasićenja i kontra efekta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije