Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVLAČENJE PROIZVODA

Dva artikla iz Tedija opasna su za zdravlje: Možete ih vratiti u bilo koju trgovinu

Trgovina Tedi
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
12.11.2023.
u 17:31

Oba proizvoda možete bez predočenja računa zamijeniti za drugi proizvod ili za iznos za koji su kupljene

Poznati lanac trgovina mješovitom robom Tedi na svojoj je web stranici izvijestila o opozivu dva proizvoda koja su do nedavno bila dio asortimana.

Proizvod 'Maska medvjedić' povlači se iz prodaje te se ne preporuča njegovo korištenje zbog toga što može uzrokovati zapaljenje. Navode da je proizvod bio dostupan u razdoblju od 14. rujna 2022. godine do 3. studenog 2023. 

Osim toga, opozvana je 'Kemijska olovka zec, roza' na kojoj su provedena istraživanja te je utvrđena povišena razina kadmija koji može biti štetan po zdravlje. Olovku se moglo kupiti od 19. prosinca 2022. do 26. listopada 2023. godine.

Oba proizvoda možete bez predočenja računa zamijeniti za drugi proizvod ili za iznos za koji su kupljene, što je 6 ili 5 eura za masku te 2,55 eura za kemijsku olovku. Fotografije povučenih proizvoda kao i ostale detalje možete pronaći u galeriji ovog članka.

VIDEO Gužva pred H&M dućana zbog nove kolekcije

Komentara 1

IC
ICCO
18:37 12.11.2023.

Samo 2? Rekao bih prije 202

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije