Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Huracan

Ovaj je model srušio rekorde prodaje u Lamborghiniju, a na Njuškalu se može naći za 1,6 milijuna kuna

Lamborghini Huracan
20.11.2020.
u 09:49

U pet godina od početka proizvodnje prodano je nešto više od 14 tisuća primjeraka ovog supersportskog automobila

Samo pet godina bilo je potrebno modelu Huracan da dostigne brojke koje je u 10 godina ostvario Gallardo te je time postao najuspješniji Lamborghini svih vremena kada je riječ o prodaji.

U pet godina od početka proizvodnje prodano je nešto više od 14 tisuća primjeraka ovog supersportskog automobila, a Lamborghini je u 2019. godini prijavio impresivan rast prodaje od čak 43 posto. Bila je to ujedno i najuspješnija godina u povijesti ove tvrtke. Novi ''baby Lambo'' tako je opravdao sva očekivanja koje je postavio Gallardo te dignuo ljestvicu vrlo visoko.

Automobil je to s kojim ćete uživati u vožnji te nigdje nećete proći nezapaženo. Jedan primjerak Huracana može se naći i na Njuškalu. Radi se o modelu iz 2017. godine s 47 tisuća prijeđenih kilometara. Snaga motora iznosi 449KW, a cijena je 220 tisuća eura, odnosno više od 1,6 milijuna kuna. U oglasu stoji kako je automobil uredno održavan te je registriran do sedmog mjeseca iduće godine.

Ključne riječi

Komentara 9

MA
marli
11:02 20.11.2020.

Kad vidim "krimosa" u takvom autu zgadi mi se i odjednom mi Dacia izgleda svjetski i šminkerski

CR
crohumans
11:05 20.11.2020.

Neki dan vidim u Ferrariu debelu tamnu glavu i taj isti Ferrari mi je djelovao kao jeftina krama...

JA
jameszg
11:11 20.11.2020.

Ima jedno "debelo krme" koji vozi Lamborghini i oresmješno izgleda u njemu hahaha ! Takvi auti pašu uglađenim, svjetskim zgodnim facama a ne krimosima koji im obezvređuju vrijednost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije