Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijeđeno dijete

Vozač tramvaja malo se zanio: pogledajte kako je 'pokupio' tri automobila

Tramvajska nesreća
Foto: Screenshot
10.05.2018.
u 07:41

Krivac je navodno vozač tramvaja koji je vozio prebrzo

Snimka tramvajske nesreće u Kazanu u Rusiji, u kojoj su ozlijeđeni dijete i žena, pojavila se na internetu.

Na snimci se može vidjeti kako automobili stoje na tramvajskim tračnicama na križanju, čekajući priliku za prolazak, kad na njih iznenada nalijeće crveni tramvaj. Vozači automobila panično reagiraju kad vide da je sudar neminovan, no za većinu je bilo prekasno - jureći tramvaj ih je "pokupio".

Nesreća se dogodila prošli tjedan, a krivac je navodno vozač tramvaja koji je vozio prebrzo.

Kako prenosi Carscoops, u nesreći su ozlijeđeni četverogodišnje dijete i 28-godišnja žena.

Komentara 2

DU
Deleted user
08:25 10.05.2018.

Pa gdje ovi parkiraju svoje automobile? Na zalost tramvajskim tracnicama? Sada ce vucko to rijesiti na srpski nacin. Na mjesto tramvaja ubaciti ce traktore. Zato ga je Putin i pozvao u posjetu?🚜🚜🚜🚜🚜🚜

PU
paul-umpe
08:12 10.05.2018.

da to je ona Rusija sto je bolja od USA.imaju sve najbolje od infrastrukture do industrije sve najmodernije a ljudi zive u izobilju.Rusija je sila cak proizvode najbolje auzomobile.Poznata u svijetu Lada.Imaju najbolje putnicke avione koje izvoze u cijeli svjet.A USA .ma pni nemaju nista rade samo propagandu.zive gore nego u Sj.Koreji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije