Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Concept Two

Ovaj video dosad najbolje prikazuje novi model Rimca

Rimac Concept Two
Foto: Screenshot
28.02.2018.
u 14:39

Auto će biti predstavljen na auto-salonu u Ženevi 6. ožujka

Rimac Automobili danas su objavili novu snimku svog novog modela, koji će biti predstavljen na auto-salonu u Ženevi 6. ožujka.

Video traje samo nekoliko sekundi i ne otkriva jako puno, ali pruža dosad najbolji prikaz novog modela kodnog imena Concept Two.

Još uvijek nema puno službenih detalja, no britanski Autocar objavio je nedavno da će auto imati bateriju od 120 kWh te da će vjerojatno imati autonomiju razine 4 ondje gdje je ona legalna, što znači da se auto može praktički sam voziti, bez vozačeve pažnje. Rimčeva šefica operative Monika Mikac još je prošle godine za Autocar rekla da se automobil u konačnici definitivno neće zvati Concept Two. Mikac je rekla da će novi auto imati bolje performanse te da će biti udobniji, veći i skuplji od aktualnog Concept Onea, ali će i dalje biti dvosjed, te da će biti u razini Paganija, Koenigsegga i Bugattija.

Rimac Concept Two
1/17

Komentara 5

Avatar nisam_robot
nisam_robot
22:41 04.03.2018.

Sve najbolje Mate!

DI
Diesel
06:55 05.03.2018.

Ako opet bude ovaj dosadni "Koenigsegg" design, nema nista od prodaje. Nadam se da je pronasao nesto interesantnije i privlacnije.

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
18:13 28.02.2018.

Pune su ceste Made im Croatia vozila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije