Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi automobili

Otvoren deseti Zagreb Auto Week, pogledajte zanosne hostese...

Zagreb Auto Week
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/41
20.05.2017.
u 17:26

U Arena Centru održava se jubilarno deseto Zagreb Auto Weeka koji uz bogat program predstavlja i prvu go kart mobilnu stazu na svijetu

Zaljubljenici u automobilsku industriju, nove automobile i blještavilo automoto svijeta ponovo su došli na svoje. U Arena Centru otvoreno je deseto jubilarno izdanje Zagreb Auto Weeka, koje će se održavati do nedjelje 21. svibnja i koji će predstaviti sve najbolje od automobilskog tržišta u ovom trenutku. Puno novih automobila, zgodnih hostesa, poznatih auto brendova i iznenađenja samo su dio onoga što će u naredna tri dana imati priliku vidjeti svi posjetitelji ovog automobilskog događanja, ali i svi gosti Arena Centra.

Samo za ovu prigodu premijerno je predstavljena nova, peta generacija Nissan Micre koja pozornost plijeni svojim atraktivnim i dinamičnim dizajnom. Uz Nissan, hrvatsku premijeru imala je i Kia Rio koju krasi atraktivan izgled i velika praktičnost. S druge pak strane, ljubitelji premium vozila napokon su došli na svoje – predstavljena je luksuzna limuzina, Volvo S90 koji odiše vrhunskim skandinavskim dizajnom. Prezentiran je i E-mobility kutak kojeg krasi nova Toyota C-HR, živahni crossover koji dolazi u hibridnoj verziji. Također, Auto Week predstavlja i kutak za gospodarska vozila od kojih se posebno ističe novi model ekonomičnog Opel Vivara.

Uz lijepe automobile i atraktivne hostese najviše pažnje prvog dana Zagreb Auto Weeka izazvala je prva mobilna go kart staza na svijetu, koja je svoju hrvatsku premijeru doživjela na velikom parkiralištu ispred samog ulaza u Arena Centar. Staza je oduševila svojim izgledom, ali i mogućnostima, a želju da se okušaju u vožnjama nisu propustili ni svi oni kojima je brzina strast i kojima je ova staza odlična prilika da zadovolje svoju dnevnu dozu adrenalina i uživaju u natjecanju, ali i testiranju svojih vozačkih mogućnosti.

Izazovu da se pokažu na karting stazi nisu odoljeli ni poznate osobe iz javnog i društvenog života Zagreba, pa su tako u dobroj zabavi, ali i brzim karting krugovima uživali: Sementa Rajhard, Daniel Bilić, Lana Klingor Mihić, ali i mnogi drugi kojima je brzina strast. Pokazalo se da je go kart staza odlična nadopuna cijele ove priče i sadržaj koji će mnogima sigurno biti razlog više da posjete Zagreb Auto Week i još jednom se uvjere u velike mogućnosti i stalne inovacije autoindustrije.

Prvi dan Zagreb Auto Weeka pokazao je da su Zagrepčani, ali i Zagrepčanke pobornici ovakvih manifestacija te da će i ostatak vikenda i događanja u Arena Centru donijeti puno kvalitetnih automobilskih priča. Nema sumnje da sve posjetitelje i u naredna dva dana očekuje puno zanimljivih i kvalitetnih događanja i bogat program, koji će obilježiti jubilarno, deseto izdanje Zagreb Auto Weeka.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

IL
ilijan
17:38 20.05.2017.

Samo dvije cure...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
22:55 20.05.2017.

ne pretjerivati..ne,ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije