Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor

Ovo su ljepotice koje će biti hostese Zagreb Auto Weeka

Odabrane hostese
Foto: Zagreb Auto Week
1/8
29.04.2015.
u 11:30

Uz ljepotu gledao se i šarm te komunikativnost djevojaka

Karting stazu u Areni Zagreb na Velesajmu sinoć su okupirale ljepotice. Održan je casting za izbor hostesa za sedmo izdanje Zagreb Auto Weeka koji će se održati od 8. do 10. svibnja u Arena centru. 

Uz ljepotu na castingu se gledao i šarm te komunikativnost djevojaka. A osim za Auto Week žiri je izabrao i nekoliko djevojaka za regionalno tuning natjecanje Adria Drift Series, koje će se održati 14. lipnja u Mičevcu. 

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
18:05 29.04.2015.

Kinezi I Amerikanci su za auto salone eliminirali tzv"hostese" jer je to jednostavno suvišno i skreće pozornost . Od informacija sve redom znaju pronaći vrata I da TO ima 4 kotača. Fokus I svrha sajma na taj se način pretvoriori u suvišni događaj a "pacijenti" dolaze smetati kao I one..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije