Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERA

Novi Megane naslanja se na veći Talisman

Renault Megane
Foto: Renault
1/3
11.09.2015.
u 11:00

Francuski kompakt od prethodnika je niži, s većim međuosovinskim razmakom. Motorizaciju i opremu Renault još taji

Renault je uoči premijere u Frankfurtu idućeg tjedna objavio prve studijske fotografije novog Meganea. Četvrta generacija kompakta na tržište stiže nakon 20 godina proizvodnje i više od 6,5 milijuna proizvedenih primjeraka.

Dizajnerski ne nudi spektakl, kao što je Renault, primjerice, autosvijet iznenadio s drugom generacijom 2002. godine, već evoluciju trenutne treće generacije. Dakako, oku privlačniju, koja se izgledom naslanja na nedavno predstavljenu novu limuzinu D segmenta nazvanu Talisman.

Megane izgleda vrlo dinamično, a prepoznatljiv je po efektnim svjetlosnim sklopovima naprijed i straga (prekrivaju gotovo čitav poklopac prtljažnika i vidljivi su i danju i noću). Dizajnerima je bilo bitno da Megane bude prepoznatljiv na prvi pogled. U odnosu na aktualnu treću generaciju novi model je 25 mm niži, ima kraći prevjes, a međuosovinski razmak mu je 28 mm duži.

To su svi tehnički podaci koje je Renault za sada objavio. Ostale informacije bit će objavljene na salonu u Frankfurtu.

>> Francuski Passat u Hrvatsku stiže 2016.

>> Renault u Južnoj Americi predstavio pick-up verziju Dustera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije