Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U pretprodaji

Najnapredniji VW ikad: Novi Touareg po cijeni od 525.000 kuna

VW Touareg
Foto: VW
1/6
21.06.2018.
u 08:11

Touareg treće generacije pruža jednaku udobnost i dinamiku kao i njegovi prethodnici, a kao tehnološki biser izdvaja se „Innovision Cockpit“

Novi Volkswagen Touareg na našem je tržištu krenuo u pretprodaju s dizelskim motorom od 286 KS. Stoji 525.000 kuna, a službena prodaja kreće u rujnu kada stiže i slabija verzija dizelskog motora s 231 KS. Benzinska izvedba 3,0 V6 TFSI s 340 KS očekuje se iduće godine.

Novi Touareg najnapredniji je Volkswagen ikad, a opremljen je najmodernijim sustavima povezivosti i fuzijom infotainment sustava te sustava udobnosti, svjetala i potpore u vožnji.

VW Touareg
1/24

Touareg treće generacije pruža jednaku udobnost i dinamiku kao i njegovi prethodnici, a kao tehnološki biser izdvaja se „Innovision Cockpit“ koji već danas nudi nacrt za digitalnu unutrašnjost budućnosti. Umreženje sustava potpore ublažava zahtjevne situacije poput prolaska uskim dionicama zbog radova na autocesti i to pomoću automatiziranih funkcija vožnje.

Novi sustavi voznog postroja poput dinamične stabilizacije njihanja s elektromehanički namjestivim stabilizatorima i aktivnog upravljanja svim kotačima istovremeno jamče vrhunsku agilnost.

Ključne riječi

Komentara 6

PV
prcko.vitamincic
09:46 21.06.2018.

Ja sa svojom prosječna plaća u Hrvatskoj mogu da kupim jedan kotač i jedan retrovizor od tog auta.

Avatar Oneill
Oneill
09:11 21.06.2018.

Vozila iz Njemačke nemogu biti dobra dobro je bilo prošlost a u stvari uvjek su nas varali.Da bi njihovo Auto kupio morao bih prvo razmisliti dali je točno ono što tehnički nude i što je najvažnije koja mu je cijena nakon godinu dana.

AR
Artukovic
11:24 21.06.2018.

Bezobrazno skup....za ono sto pruza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije