Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snalažljiv

Je li ovo najsebičniji vozač na svijetu?

parking
Google Street View
22.09.2017.
u 07:43

Andrew nije roditelj, no koristi se označenim mjestima za vozače s djecom koja su šira od uobičajenih na parkiralištu trgovačkog lanca Sainsbury’s.

Andrew, 51-godišnji vlasnik Chrysler Grand Voyagera, redovito parkira svoje vozilo na širim parkirališnim mjestima kako bi izbjegao da mu "bakice" koje voze ogrebu ili na drugi način oštete automobil.

Andrew nije roditelj, no koristi se označenim mjestima za vozače s djecom koja su šira od uobičajenih na parkiralištu trgovačkog lanca Sainsbury’s. Nakon što je na svom vjetrobranskom staklu pronašao poruku nekog ljutitog roditelja u kojoj piše da nije u redu na taj način zauzimati mjesto za parkiranje, Andrew je odlučio javno reći zašto će i dalje nastaviti parkirati na tim mjestima.

"U vrijeme kada ja dolazim na taj parking, automobile pretežno voze bakice, neke imaju i 90 godina. Ako ostavite automobil na uobičajenom parkirališnom mjestu, neće proći bez oštećenja. I dalje ću parkirati gdje ja želim. Godine 2011. morao sam mijenjati cijela automobilska vrata koliko su bila uništena na tom parkiralištu."

No ono što ga je naljutilo jest činjenica da netko "nije imao hrabrosti" reći mu to u lice, nego je ostavio poruku ispod brisača. "To je baš jadno", kaže Andrew. 

Iz spomenutog trgovačkog lanca rekli su kako će vozača upozoriti na to da ne parkira na mjestu za roditelje s djecom, a ako odbije, naplatit će mu kaznu. 

 

Komentara 3

VI
Vito
08:43 22.09.2017.

Probušiti sve gume i porazbijati sva stakla __ Pa nek onda pozove policiju i objasni da parkira na tom mjestu zbog djece koju ima __ Ili jednostavno mu ne dopustiti ulazak u prodavaonicu, da ne oboli od zraka kojeg izdišu starije osobe __ Ima mnogo načina da ga se riješe __ Nas se rješavaju čim nešto što im nije politički korektno na dva dana.

AR
Artukovic
09:51 22.09.2017.

Takvih kod nas ima koliko hoces....a niko nepise o njima.Da je taj novinar podigao straznjicu iz one udobne fotelje i otisao na npr. Konzumov parking na Radnickoj mogao je napraviti clanak o nasim ljudima koji to isto cine....a bilo bi i bama zanimljivije citati.

DU
Deleted user
13:23 22.09.2017.

Ja iz istog razloga parkiram vozilo na naaajudaljenijem mjestu od ulaza i prošećem. Svejedno dođem prije od ekipe koja uporno kruži po parkingu nebi li našla mjesto koje je još bar metar bliže ulazu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije