Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naučila lekciju

Vozačica nije htjela platiti parking pa joj se šef tvrtke ovako osvetio

Auto na krovu
Foto: Screenshot
1/2
24.08.2017.
u 16:05

Vozačica iz grada Benxi u Kini naučila svoju lekciju kada je svoj automobil pronašla na krovu lokala u kojem se nalazila tamošnja tvrtka za parkiranje

Neki vozači nikako se ne mogu naučiti parkirati. Ili ih jednostavno nije briga kako se parkiraju ili zapravo misle da je njihovo parkiranje sasvim u redu. 

No, jedna je vozačica iz grada Benxi u Kini naučila svoju lekciju kada je svoj automobil pronašla na krovu lokala u kojem se nalazila tamošnja tvrtka za parkiranje. 

Žena je, naime, ilegalno bila parkirana 38 sati i odbijala je platiti parking unatoč svim naporima djelatnika parking-tvrtke. No, šef se onda odlučio na drastičan potez. 

Naručio je kran koji je automobil podigao na krov zgrade u kojima su radili djelatnici parkinga. 

Foto: Screenshot/reuters

Građani su odmah počeli fotografirati automobil pa je neviđena scena preplavila kineske društvene mreže nakon čega su i vozačica i šef tvrtke za parkiranje pozvani na razgovor u policiju. Nekoliko sati kasnije drugi kran je došao i spustio automobil s krova. 

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
17:15 27.08.2017.

Imaju Bandićeve mentore iz Holdinga ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije